Δυτική ΕλλάδαΡοή Ειδήσεων

Το Europe Direct Patras νικητής του Διαγωνισμού για την Ευρωπαϊκή Ημέρας Συνεργασίας 2019

Το πρώτο βραβείο απέσπασε το Κέντρο Πληροφόρησης Europe Direct Patras Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, στον Διαγωνισμό για την Ευρωπαϊκή Ημέρα Συνεργασίας 2019, με τίτλο «Why Europe is You».

Το Κέντρο Πληροφόρησης Europe Direct Patras Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας σε συνεργασία με το Δημοτικό Σχολείο Ρίου και το Film Office της ΠΔΕ συμμετείχαν στο Διαγωνισμό Βίντεο που πραγματοποιήθηκε μέσω του Προγράμματος Interreg V-A Ελλάδας-Ιταλίας και είχε θέμα την ευαισθητοποίηση των πολιτών γύρω από τα οφέλη της συμμετοχής στην Ευρώπη και την εμπλοκή τους στις αξίες της συνεργασίας.

Στο βίντεο διάρκειας 40’’ που έφερε το βραβείο στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, οι μαθητές απαντούν στο ερώτημα «Why Europe is You» και μιλούν για τα πλεονεκτήματα της εδαφικής συνεργασίας.

Η Τελετή βράβευσης θα πραγματοποιηθεί το προσεχές Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2019 στις 8.30 το βράδυ, στον Πολυχώρο Πολιτισμού του Δήμου Ήλιδας της Π.Ε. Ηλείας, στην Αμαλιάδα, στο πλαίσιο της δεύτερης εκδήλωσης εορτασμού για την Ημέρα Ευρωπαϊκής Συνεργασίας.

Τα προγράμματα Interreg γιορτάζουν την Ευρωπαϊκή Ημέρα Συνεργασίας που έχει οριστεί η 21η Σεπτεμβρίου κάθε έτους, με τη διοργάνωσης εκατοντάδων εκδηλώσεων που πραγματοποιούνται σε περισσότερες από 30 χώρες.

Ετικέτες

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close