Δυτική Ελλάδα

Voucher.gov.gr – Ξεκινάει το πρόγραμμα κατάρτισης για την κοινωφελή εργασία του ΟΑΕΔ

koi-oaed4Ξεκινάει το πρόγραμμα κατάρτισης ωφελούμενων από την κοινωφελή εργασία του ΟΑΕΔ σε 17 δήμους της χώρας. Σύμφωνα με την ανακοίνωση του voucher η κατάρτιση θα γίνεται κάθε Παρασκευή. Δείτε αναλυτικά την ανακοίνωση.

Στο πλαίσιο της δράσης «ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ ΩΦΕΛΟΥΜΕΝΩΝ στο πλαίσιο της πράξης «Προώθηση της απασχόλησης μέσω προγραμμάτων κοινωφελούς χαρακτήρα (ΘΥΛΑΚΕΣ ΑΝΕΡΓΙΑΣ) Α’ κύκλος» ως μέρος της ευρύτερης δράσης με τίτλο «ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΜΕΣΩ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΚΟΙΝΩΦΕΛΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΣΕ 17 ΔΗΜΟΥΣ (ΕΠΙΒΛΕΠΟΝΤΕΣ ΦΟΡΕΙΣ) ΘΥΛΑΚΕΣ ΥΨΗΛΗΣ ΑΝΕΡΓΙΑΣ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΗΣ ΤΗΣ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ ΤΩΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΩΝ, ΓΙΑ 3.737 ΘΕΣΕΙΣ ΠΛΗΡΟΥΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ (Α ΚΥΚΛΟΣ)/ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Νο 7/2016» διευκρινίζουμε τα παρακάτω :

•    Η υλοποίηση της Κατάρτισης / επιμόρφωσης θα πραγματοποιείται ημέρα Παρασκευή.
•    Αναφορικά με την έναρξη της κατάρτισης των ωφελουμένων, σας ενημερώνουμε ότι όλοι οι ωφελούμενοι, των οποίων ο Α/Α Αίτησης αναφέρεται στην με αριθμ. πρωτ. 6.14863/5.12672/02-12-2016 Υπουργική Απόφαση συγκρότησης Μητρώου Ωφελουμένων, δύναται να ενταχθούν σε τμήματα κατάρτισης άμεσα.

•    Αναφορικά με το ωράριο των ωφελουμένων κατά τις ημέρες της κατάρτισης σας ενημερώνουμε ότι, η κατάρτιση δύναται να πραγματοποιείται κατά το σύνηθες ωράριο που έχουν οι ωφελούμενοι κατά τις ημέρες της απασχόλησής τους με έναρξη την 08:00 πμ.
•    Το κόστος της πιστοποίησης ανέρχεται έως 60 ευρώ.

•    Υπενθυμίζουμε ότι κάθε ωφελούμενος, δικαιούχος επιταγής κατάρτισης, οφείλει εντός του προκαθορισμένου χρονικού διαστήματος για την ενεργοποίηση της επιταγής να επιλέξει τον πάροχο κατάρτισης που επιθυμεί για να λάβει τις υπηρεσίες που παρέχονται στο πλαίσιο της παρούσας δράσης, εντός των ορίων της Περιφερειακής Ενότητας που είναι ο φορέας τοποθέτησης του.

•    Οι πάροχοι Κατάρτισης θα εκδίδουν Ημερήσια Βεβαίωση Παρουσίας Ωφελούμενου στην κατάρτιση, την οποία θα αποστέλλουν καθημερινά στον Δήμο που έχει τοποθετηθεί ο κάθε ωφελούμενος.

dikaiologitika.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button