ΑυτοδιοίκησηΠολιτικήΡοή Ειδήσεων

Βόνιτσα: Συνάντηση του δικτύου «Συμμαχία για την Επιχειρηματικότητα και Ανάπτυξη στη Δυτική Ελλάδα»

Ο Αντιπεριφερειάρχης Επιχειρηματικότητας, Έρευνας και Καινοτομίας της ΠΔΕ κ. Φωκίων Ζαΐμης προσκαλεί τα μέλη του Δικτύου «Συμμαχία για την Επιχειρηματικότητα και Ανάπτυξη στη Δυτική Ελλάδα» σε συνεδρίαση που θα πραγματοποιηθεί τη Πέμπτη 14 Απριλίου 2022 και ώρα 19.00μμ, στον Πολυχώρο (πρώην κινηματογράφος ΛΑΙΣ) στη Βόνιτσα.

Στη δια ζώσης συνάντηση θα τηρηθούν όλα τα μέτρα υγειονομικής ασφάλειας.


ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ

1. Χαιρετισμός Δημάρχου Ακτίου – Βόνιτσας κ. Γεωργίου Αποστολάκη

2. «Η Μαρίνα της Βόνιτσας» ομιλητής ο Διευθύνων Σύμβουλος της Marnet κ. Νίκος Φλώριος,

3. «Η εφαρμογή της Αγροτικής Περιφερειακής Πολιτικής στην περιοχή του Δήμου Ακτίου-Βόνιτσας» ομιλητής κ. Μιχάλης Γούδας, Περιφερειακός Σύμβουλος Π.Δ.Ε

4. Λοιπά θέματα

Στο τέλος της συνεδρίασης θα ακολουθήσει συζήτηση μεταξύ των παρευρισκόμενων και του Αντιπεριφεριεάρχη Επιχειρηματικότητας Έρευνας και Καινοτομίας κ. Φωκίωνα Ζαϊμη με θέμα τα προβλήματα της περιοχής στον τομέα της επιχειρηματικότητας ανάπτυξης και καινοτομίας.

Επιπλέον κατά την συνεδρίαση στους παρευρισκόμενους θα προσφερθεί καφές, αναψυκτικά, νερά, γλυκίσματα/μικρογεύματα κ.λ.π.

Σε περίπτωση που προτίθεστε να παρακολουθήσετε τη συνεδρίαση μέσω τηλεδιάσκεψης (e-presence) ειδοποιήσετε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου seade.pde@gmail.com για να σταλεί ηλεκτρονική πρόσκληση.

Επιβεβαίωση της συμμετοχής στον παρακάτω σύνδεσμο

https://forms.gle/dMjTyAmQUQ36yPFx8

Τοπική Διαφήμιση
Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button