Δυτική ΕλλάδαΡοή Ειδήσεων

Βοήθεια στους πυρόπληκτους Ηλείας από το Περιφερειακό Τμήμα Ε.Ε.Σ Αγρινίου

Την έμπρακτη αλληλεγγύη του στους πυρόπληκτους Ηλείας έδειξε το Περιφερειακό τμήμα Αγρινίου του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού.

Συγκεκριμένα, συγκεντρώθηκε φαρμακευτικό υλικό, τρόφιμα, καινούριος ιματισμός και είδη πρώτης ανάγκης, τα οποία σε συνεργασία με την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας απεστάλησαν στο Διοικητήριο Πύργου και διανεμήθηκαν στους πυρόπληκτους της περιοχής.


Η ανακοίνωση:

Το Περιφερειακό τμήμα Αγρινίου του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού πραγματοποίησε μια ακόμη πρωτοβουλία αλληλεγγύης και στήριξης συνανθρώπων μας που βρέθηκαν σε δύσκολη κατάσταση από τις πυρκαγιές του Αυγούστου.

Συγκεντρώθηκαν φαρμακευτικο υλικο, τρόφιμα, καινούριος ιματισμός και είδη πρώτης ανάγκης, τα οποία σε συνεργασια με την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας απεστάλησαν στο Διοικητήριο Πύργου και διανεμηθηκαν στους πυρόπληκτους της περιοχής

Ευχαριστούμε τους συμπολίτες μας,τους εθελοντές και τις εθελόντριες του Περιφερειακού τμήματος Αγρινίου για την προσφορα και την υποστήριξη τους,αλλα και ιδιαιτερα τους,

Το φαρμακείο Αμαλία Παπαντωνίου
Το Καλλιτεχνικό Παιδαγωγικό Εργαστήρι Αγρινίου
Την εταιρεία Bakery Διανομή – Ν. Κατσής
Σ. Ζαφείρης ΑΕ
ΒΙΟΚΑΡΠΕΤ Γ. Πατσέας
Το κατάστημα Λανάρας Βασίλειος

Και την μεταφορική εταιρεία ΦΩΣΤΗΡΑΣ ΕΠΕ που συνέβαλλε στη δωρεάν μεταφορά της βοήθειας στον Πύργο.

Οι πολίτες του Αγρινίου απέδειξαν για ακόμη μια φορά την ανθρωπισμό και την αλληλεγγύη τους ,στους συνανθρώπους μας που επλήγησαν από το πέρασμα της θεομηνίας.
Είμαστε όλοι εδώ δίπλα στους συνανθρώπους μας.

Advertisements

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
ocean new optimize Τοπική Διαφήμιση
tsiknas600x338 Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button