Δυτική ΕλλάδαΡοή Ειδήσεων

Διεθνής διάκριση για ιατρό-παιδοχειρουργό με καταγωγή από τα Βλυζιανά Ξηρομέρου

Μια διεθνής διάκριση εγγράφεται στο βιογραφικό της Ιατρού-Παιδοχειρουργού Αγγελικής Κρικρή, με καταγωγή απο τα Βλυζιανά Ξηρομέρου, Επιμελητής Α, στο Παιδοχειρουργικό Τμήμα, Γ.Ν.Παίδων Αθηνών «Η ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ», η οποία και κατατάσσεται μεταξύ των κορυφαίων της παιδοχειρουργικής.

Συγκεκριμένα, όπως μας ενημέρωσε ο ιατρός Γιάννης Τριανταφυλλάκης, επιμελητής ΚΥ Αστακού, η συμπατριώτισσα Αγγελική Κρικρή, επιλέγη σαν εκπαιδεύτρια-εισηγήτρια στα μαθήματα της παγκόσμιας παιδοχειρουργικής εταιρείας για το επόμενο εκπαιδευτικό έτος (μια από τους 10 εκπαιδευτές παγκοσμίως).

Ο ιατρός Γιάννης Τριανταφυλλάκης σημειώνει:

“Ιδιαίτερη τιμή για τον τόπο μας είναι η συμμετοχή της παιδοχειρουργού Δρ. Κρικρή Αγγελικής (με καταγωγή από τα Βλυζιανά Ξηρομέρου) σαν εκπαιδεύτρια-εισηγήτρια στα μαθήματα της παγκόσμιας παιδοχειρουργικής εταιρείας για το επόμενο εκπαιδευτικό έτος (μια από τους 10 εκπαιδευτές παγκοσμίως).

Με εκτίμηση
Τριανταφυλλάκης Λ. Ιωάννης”

Το Ξηρόμερο γενέτειρα επαρχία της Αγγελικής Κρικρή, αισθάνεται υπερήφανο όχι μόνο για την διεθνή διάκριση της εκλεκτής συμπατριώτισσας του, αλλά και για το συνολικό επιστημονικό της έργο και την τεράστια προσφορά της στον τομέα της παιδοχειρουργικής.

xiromeronews.blogspot.com

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button