Βλεφαροπλαστική και ρινοπλαστική – Σημαντικές πληροφορίες που πρέπει να γνωρίζετε

Υπάρχουν πολλοί τρόποι να αλλάξετε την εξωτερική σας εμφάνιση και συγκεκριμένα το πρόσωπό σας, με το να επιλέξετε τις σωστές θεραπείες-επεμβάσεις. Η βλεφαροπλαστική και η ρινοπλαστική είναι δύο από αυτές και μπορούν να εφαρμοστούν σε όλες τις γυναίκες, ανεξαρτήτως ηλικίας.

Βλεφαροπλαστική και λεπτομέρειες

Πριν την επέμβαση ο γιατρός σας θα σας εξηγήσει το πρόκειται να γίνει και θα λάβει το πλήρες ιστορικό σας. Επίσης θα σας ενημερώσει σχετικά με τα χάπια που πρέπει να κόψετε πριν την εγχείρηση.


Μόλις τελειώσει η επέμβαση, ο ασθενής φεύγει σε μία ώρα από την κλινική και με την εφαρμογή ειδικής κομπρέσας αποφεύγει τις μελανιές, ενώ η αίσθηση είναι ανακουφιστική. Σε μία εβδομάδα μπορεί να επιστρέψει στην καθημερινότητά του, όπως ήταν πριν.

Σε δύο μήνες τα αποτελέσματα θα είναι ορατά. Η βλεφαροπλαστική μπορεί να συνδυαστεί με πολλές άλλες επεμβάσεις (π.χ. λίφτινγκ μετώπου), προσφέροντας παραπάνω βελτιώσεις σε μία μόνο συνδυαστική επέμβαση!

Ρινοπλαστική και λεπτομέρειες

Η ρινοπλαστική πραγματοποιείται με την ανοιχτή μέθοδο από τον πλαστικό χειρουργό και μπορεί να διορθώσει αυτόματα και το στραβό ρινικό διάφραγμα.

Τα πλεονεκτήματα που έχει αυτή η μέθοδος έναντι σε άλλες είναι ότι ο γιατρός βλέπει τις λεπτομέρειες του σκελετού της μύτης και μπορεί να διαπιστώσει με ακρίβεια που υπάρχει πρόβλημα. Συμπερασματικά διαπιστώνονται όλες οι αιτίες και η ορατότητα είναι σαφώς καλύτερη.

Μετά την επέμβαση της ρινοπλαστικής μπορεί να παρατηρήσετε κάποιες μελανιές οι οποίες φεύγουν εύκολα και μέσα σε έναν μήνα στο πρόσωπο δεν θα διακρίνεται τίποτα.

Σε γενικές γραμμές το άτομο πρέπει να αποφεύγει να δραστηριοποιείται έντονα για λίγες ημέρες, προκειμένου να μην παρατηρηθεί κάποιο πρόβλημα ή το οίδημα αργήσει να φύγει.

Για να μπορέσετε να έχετε μία ολοκληρωμένη εικόνα και για τις δύο αυτές επεμβάσεις δεν έχετε παρά να ανατρέξετε στην ιστοσελίδα ενός από τους μεγαλύτερους πλαστικούς χειρουργούς με ιατρείο στην Αθήνα.

Γεώργιος Αραβανής

Πλαστικός Χειρουργός

aravanisplasticsurgery.gr

Χορηγούμενη
Share
Published by
PressRoom
Tags: βλεφαροπλαστική ρινοπλαστική