Δυτική ΕλλάδαΡοή Ειδήσεων

Βλάβη στα φώτα του λιμανιού του Μύτικα

Βλάβη παρουσιάστηκε το βράδυ της Τετάρτης σε όλα τα φώτα του λιμανιού του Μύτικα. Δεν άναψαν καθόλου και οι διακόπτες των πινάκων ανεβάζοντας τους, πέφτουν. Πιθανόν κάποιο βραχυκύκλωμα ευθύνεται και στο λιμάνι του Μύτικα επικρατεί πλήρες σκοτάδι.

Ειδοποιήθηκε ο ηλεκτρολόγος του Δήμου Ξηρομέρου και παρότι ήταν να εργαστεί στον ΣΜΑ Αστακού, θα έρθει για να επιδιορθώσει την βλάβη σήμερα Πέμπτη.

Τα φώτα του λιμανιού του Μύτικα επισκευάστηκαν για τελευταία φορά το Απρίλιο του 2019, με αρκετά χρήματα. Τα προηγούμενα 4 χρόνια είχαν ξαναεπισκευαστεί με ανάλογα ποσά κάθε φορά.

Δείτε τις απ’ ευθείας αναθέσεις της τελευταίας επισκευής.

Το 2019 (Μάιος) έγινε προμήθεια φωτιστικών σωμάτων με 2.692,04 € (δείτε εδώ την απ’ ευθείας ανάθεση, περιλαμβάνονται και του Αστακού, αλλά τον Μύτικα αφορούν σε μεγαλύτερο ποσοστό εκτιμάμε, που είχε και το μεγάλο πρόβλημα).

Το 2019 (Μάιος) έγινε συντήρηση και επισκευή φωτιστικών σωμάτων με 3.992,80 € (δείτε εδώ την απ’ ευθείας ανάθεση, περιλαμβάνονται και του Αστακού, αλλά τον Μύτικα αφορούν κατά μεγαλύτερο ποσοστό εκτιμάμε, που είχε και το μεγάλο πρόβλημα).

http://mytikaspress.blogspot.com/

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button