ΕλλάδαΡοή Ειδήσεων

Viral η ανάρτηση καθηγητή Μοριακής Μικροβιολογίας: «Φοιτητής που δεν έχει εμβολιαστεί έχει ήδη αποτύχει στο μάθημά μου»

“3ετής φοιτητής/τρια Βιολογίας που αγνοεί ή δεν αποδέχεται τη σημασία των εμβολίων έχει ήδη αποτύχει στο μάθημά μου” το μήνυμα του καθηγητή.

Viral έχει γίνει το email που έστειλε στους φοιτητές του, ο καθηγητής Μοριακής Μικροβιολογίας του ΕΚΠΑ, Γιώργος Διαλλινάς, ο οποίος προέτρεψε όσους δεν έχουν εμβολιαστεί, να μην επιλέξουν το μάθημά του.


Συγκεκριμένα, κάλεσε τους φοιτητές του να έχουν εμβολιαστεί αν γίνεται δέκα ημέρες πριν ξεκινήσει το μάθημα επιλογής, το οποίο αναφέρει πως είναι “εξαιρετικά διαδραστικό”.

“Καθώς ο εμβολιασμός δεν είναι με τον νόμο υποχρεωτικός, τα παραπάνω αποτελούν “προτροπή”. Ωστόσο, 3ετής φοιτητής/τρια Βιολογίας που αγνοεί ή δεν αποδέχεται τη σημασία των εμβολίων έχει ήδη αποτύχει στο μάθημά μου. Συνεπώς δεν έχει νόημα να επιλέξουν το μάθημα”, συνεχίζει στο μήνυμά του ο καθηγητής.

Δείτε το email του καθηγητή:

Το μήνυμα αυτό που κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο, αναδημοσίευσε ο υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης στον λογαριασμό του στο Twitter, χωρίς τα στοιχεία του καθηγητή, γράφοντας “απλά κορυφαίος.”

Πηγή: thetoc.gr

Τοπική Διαφήμιση
papathanasiou tsalafouti Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button