ΓεγονόταΡοή Ειδήσεων

Κίνηση Λιμνοθάλλαζα: καμία ενέργεια για τα βιορευστά

Γιατι τα βάζουν με την Αποκεντρωμένη Διοίκηση

Μέσω της σιωπής τοπικοί φορείς, σύλλογοι, τοπική αυτοδιοίκηση, περιφέρεια αλλά και μέλη της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ προσπαθούν να αφήσουν το ζήτημα των Βιορευστών να ξεχαστεί και να προχωρήσει το έγκλημα στο Εθνικό Πάρκο Λιμνοθάλασσας Μεσολογγίου Αιτωλικού“, αναφέρει  η «Πρωτοβουλία Πολιτών Λιμνοθάλλαζα».

Η Πρωτοβουλία  για την κατάσταση σχετικά με το ζήτημα της Καύσης Βιορευστών στη Λιμνοθάλασσα Μεσολογγίου Αιτωλικού:


“Ωστόσο οφείλουμε να υπενθυμίσουμε και να ενημερώσουμε τους συμπολίτες μας για την κατάσταση σχετικά με το ζήτημα της Καύσης Βιορευστών στη Λιμνοθάλασσα Μεσολογγίου Αιτωλικού.

Μετά από έναν και πλέον χρόνο πιέσεων και κινητοποιήσεων, ο Αν. Υπουργός Σωκράτης Φάμελλος στις 6 Μαρτίου έστειλε έγγραφο στην Αποκεντρωμένη στο οποίο εκφράζει την άποψη πως πρέπει να ανακληθούν οι άδειες των εταιρειών. Με μία πρωτοφανή απαξίωση του εγγράφου αυτού, η Αποκεντρωμένη δεν προχώρησε σε ΚΑΜΙΑ ενέργεια. Μόνο αφού πάλι τους ρωτήσαμε με έγγραφο απάντησαν ότι περιμένουν τις αποφάσεις των δικαστηρίων “κατά των εταιρειών”. Πρόκειται για μια απαράδεκτη δικαιολογία, στα πλαίσια μιας ξεκάθαρης προσπάθειας να κερδηθεί χρόνος υπέρ των εταιρειών, δεδομένου ότι δεν υπάρχει δικαστική ενέργεια κατά των εταιρειών. Το μόνο δικαστήριο που εκκρεμεί στρέφεται κατά των ενεργειών της υπηρεσίας Δόμησης του Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου.”


Τοπική Διαφήμιση
Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button