Δυτική Ελλάδα

Βιωματικό οδοιπορικό από το Κέντρο Πρόληψης "Οδυσσέας" στο μονοπάτι Άνω Μυρτιά-Κάτω Μυρτιά

myrtia

Το Κέντρο Πρόληψης κατά των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας ΠΕ Αιτωλ/νίας «ΟΔΥΣΣΕΑΣ» – Ο.ΚΑ.ΝΑ., σε συνεργασία με το Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Θέρμου, σας προσκαλούν για μία περιπατητική διαδρομή το Σάββατο 5 Μαΐου 2018 στις 9:30 το πρωί (η εκκίνηση θα γίνει από το Δημοτικό Σχολείο της Άνω Μυρτιάς).

Στην εκδρομή θα διασχίσουμε το μονοπάτι από την Άνω στην Κάτω Μυρτιά και θα πάρουμε πληροφορίες για τη γύρω περιοχή, τον παλιό οικισμό, αλλά και για τον νερόμυλο που λειτουργεί στην περιοχή. Στο τέλος του μονοπατιού και μέσα στο φυσικό τοπίο θα γίνει ένα βιωματικό εργαστήρι από το Επιστημονικό Στέλεχος του Κέντρου Πρόληψης Κωστούλα Μάκη (ΜΑ, Ph.D), που θα στηρίζεται στους τρόπους με τους οποίους το σπίτι ως κοινωνικός χώρος συνομιλεί με το φυσικό στοιχείο.
Agriniowebradio.gr: Ενημέρωση και μουσική όπως θα ήθελες ν΄ακούς
Θα αναζητηθούν επίσης οι περιβαλλοντικές επιδράσεις στην κατοικία. Στην ομάδα θα συμμετέχουν συνολικά 25 άτομα (θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας). Αιτήσεις μπορείτε να αποστέλλετε ηλεκτρονικά (επισυνάπτεται η αίτηση) στη διεύθυνση odysse@agr.forthnet.gr από Παρασκευή 20/04/2018 έως και Δευτέρα 30/04/2018 (τηλέφωνα επικοινωνίας: 26410 55275 και 26410 28770, Ζάβρας Γιάννης). Η συμμετοχή είναι δωρεάν.

ΑΙΤΗΣΗ

ΕΠΩΝΥΜΟ: _____________________________________

ΟΝΟΜΑ:________________________________________           

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ:___________________________________

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ: _______________________

ΤΗΛ.ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ:_______________________________

ΚΙΝΗΤΟ:_______________________________________                       

Επιθυμώ να συμμετάσχω στο: «Βιωματικό Οδοιπορικό στο μονοπάτι Άνω Μυρτιά-Κάτω Μυρτιά» που διοργανώνει το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Π.Ε. Αιτ/νίας «ΟΔΥΣΣΕΑΣ»-Ο.ΚΑ.ΝΑ., σε συνεργασία με το ΚΠΕ Θέρμου στις 5 Μαΐου, στις 9:30 το πρωί.

Ημερομηνία:      _ _  _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _

Ο αιτών /Η αιτούσα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button