Δυτική Ελλάδα

Viki’s Workshop : λιτή πολυτέλεια για τη γυναίκα και το σπίτι

vik4

Το κατάστημα που άνοιξε στην οδό Σπ. Τσικνιά στο Αγρίνιο, δεν θα είναι ένα ακόμη κοσμηματοπωλείο. Δεν θα είναι ένα ακόμη κατάστημα με είδη σπιτιού. Είναι περισσότερο ένα εργαστήρι, ένας ζεστός χώρος όπου η τέχνη του χειροποίητου αναδεικνύεται μέσα από τα μοναδικά κοσμήματα και δημιουργήματα της ιδιοκτήτριάς του, Βίκης Δασούκη.

Στο Viki’s Workshop μπορεί η κάθε μία να βρει το κόσμημα εκείνο που θα την κάνει να νιώσει ξεχωριστή, αφού η μοναδικότητα είναι απόλυτα συνυφασμένη με τα αντικείμενα που κατασκευάζει η ίδια.

«Φτιάξαμε έναν χώρο όπου η ατμόσφαιρα είναι χαλαρή και πολυτελής. Κάτι που αποτελεί το ύφος των δημιουργιών μου! Κομψά δημιουργήματα αλλά όχι επιδεικτικά! Ξεκίνησα να σχεδιάζω και να κατασκευάζω κοσμήματα από τα εφηβικά μου χρόνια . Με το πέρασμα του χρόνου η τάση αυτή ωρίμασε και άρχισε να γίνεται πράξη . Προτιμώ να φτιάχνω κοσμήματα που να συμβαδίζουν με την εποχή. Ελαφριά, κομψά, χαλαρά και πολυτελή για την ημέρα αλλά να μπορούν να συνδυαστούν με κάτι ακόμα και να γίνουν βραδινά ! Κάτι που να μπορεί να φορεθεί από όλες μας! Αγαπώ την ενέργεια των ανθρώπων και αυτή είναι που μου δίνει έμπνευση! Με ενδιαφέρει πολύ όταν κάποιος έρχεται στον χώρο μου, να ζει την στιγμή», αναφέρει  η ιδιοκτήτρια του νέου καταστήματος.

Tη συλλογή κοσμημάτων και όλων των δημιουργημάτων Viki’s Workshop θα την βρείτε στο ομώνυμο κατάστημα στο Αγρίνιο Σπ. Τσικνιά 21 (πρώην Τσαλδάρη) , ενώ μπορείτε να ενημερώνεστε σχετικά και μέσω του facebook https://www.facebook.com/vikisworkshop/ και του instagram.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button