ΓεγονόταΡοή Ειδήσεων

Video: Εντυπωσιακή ανατίναξη στην Καμαρούλα για το έργο Αγρίνιο-Αη Βλάσης

Κινητικότητα καταγράφεται και πάλι στο έργο των πρώτων χιλιομέτρων του νέου δρόμου Αγρίνιο – Καρπενήσι και ειδικότερα του τμήματος Αγρίνιο – Αη Βλάσης.

Το πρωί για την ανάγκη διάνοιξης του δρόμου, έγινε ανατίναξη σε σημείο που βρίσκεται πλησίον της Καμαρούλας, στο κέντρο «Ονειρο».


Η ανατίναξη έγινε με εκρηκτικά με το σύστημα πυροδότησης nonel , που χρησιμοποιείται όταν είναι αναγκαίες αυτού του είδους οι παρεμβάσεις, σε κατοικημένη περιοχή και έγινε με επιτυχία και ασφάλεια, όπως φαίνεται από το παρακάτω video, που εξασφάλισε το agriniopress:

Το έργο, όπως είναι γνωστό, αφορά στην αναβάθμιση τμήματος της οδού Αγρίνιο – Άγιος Βλάσης της Ε.Ο. Αγρινίου – Καρπενησίου, με συνολικό μήκος μετά την ολοκλήρωσή του 8,40 km και το έχει αναλάβει η εταιρεία ΙΝΤΕΡΚΑΤ. Το τμήμα του νέου αναβαθμισμένου οδικού άξονα χωροθετείται στα όρια του Καλλικρατικού Δήμου Αγρινίου.

Η Ε.Ο. Αγρινίου – Καρπενησίου είναι τμήμα της Εθνικής Οδού 38 Λαμία – Καρπενήσι – Αγρίνιο, η οποία ανήκει μάλιστα στο Διευρωπαϊκό Οδικό Δίκτυο, από το 2008.
Για τον δρόμο αυτό, επίσης το τελευταίο διάστημα, καταγράφεται πολύ έντονη κινητικότητα από ενεργούς πολίτες, που ζητούν την ολοκλήρωση του.

Τοπική Διαφήμιση
Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button