Γεγονότα

Βεβήλωσαν τον Ι.Ν. Αγίου Νικόλαου στον Αμαδαρό (φωτο)

geg-agiosnikolaos-amarados1Στον Αμαδαρό λίγο έξω από την Βόνιτσα βρίσκεται εδώ και πολλά χρόνια το γραφικό εκκλησάκι του Αγίου Νικολάου. Ο ναός βρίσκεται σε μία έρημη περιοχή και δεν φυλάσσεται από κανέναν.

Αυτό προφανώς το γνώριζαν αυτοί οι οποίοι πριν λίγες ημέρες και πιο συγκεκριμένα μία μέρα ανάμεσα από την Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου το βράδυ ως και την Τετάρτη 11 του μηνός προχώρησαν στην βεβήλωση της εκκλησίας.

 

 

 

 

Και λέμε μέσα σε αυτό το διάστημα καθώς ένας συμπολίτης μας που είχε επισκεφτεί την εκκλησία την Δευτέρα το απόγευμα δεν είδε κάτι άσχημο, σε πλήρη αντίθεση με το …θέαμα που αντίκρισε την Πέμπτη 12 του μηνός. Ο συμπολίτης μας λοιπόν ήρθε αντιμέτωπος με ένα πολύ δυσάρεστο θέαμα με το που άνοιξε την πόρτα για να μπει στο εσωτερικό της εκκλησίας.

Αρχικά στο πάτωμα ήταν χυμένα λάδια αλλά αυτό που του προκάλεσε αηδία ήταν το γεγονός ότι στο πάτωμα κείτονταν νεκρό ένα πουλί αλλά και σε εικόνες της εκκλησίας ήταν καρφωμένα φτερά!

Επίσης, είχε ξηλωθεί η κουρτίνα που βρίσκονταν μπροστά από το ιερό της εκκλησίας ενώ μέσα σε αυτό υπήρχαν και μπουκάλια με διάφορες φαρμακευτικές ουσίες.

Κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά περί τίνος ακριβώς πρόκειται αλλά μην ξεχνάμε πως σήμερα ο μήνας έχει 13 και είναι Παρασκευή…

ΦΡΑΓΚΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ

amvrakikosnews

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button