Δυτική Ελλάδα

Βαθμολογήστε τον στολισμό και το εορταστικό κλίμα στο Αγρίνιο

epi-dimoskopisi-14-12-13Οι γιορτές έρχονται και το Αγρίνιο έχει φορέσει τα γιορτινά του.  Ο στολισμός που έγινε από τον δήμο αλλά και οι εκδηλώσεις που έχουν προγραμματιστεί είναι το αντικείμενο της νέας ηλεκτρικής μέτρησης που διεξάγει το agriniopress.gr. Όσοι επισκέπτες επιθυμούν μπορούν να απαντήσουν εάν ο στολισμός είναι ικανοποιητικός στα πλαίσια του δυνατού, εάν είναι υπερβολικός ή όχι. Παράλληλα όμως υπάρχει και μια απάντηση σχετικά με το ρόλο που καλούνται να διαδραματίσουν για ένα πιο όμορφο κλίμα στην πόλη και οι τοπικοί επαγγελματίες και έμποροι και εάν έχουν ανταποκριθεί σε αυτόν.

Στην προηγούμενη μέτρηση που ήταν πολιτικού περιεχομένου σε μεγάλη πλειοψηφία (68%) οι αναγνώστες που συμμετείχαν, θεωρούν πως ο Δημήτρης Σταμάτης αφού επανέκαμψε στη ΝΔ καλά θα κάνει να αφήσει την ενεργό πολιτική.

Ένα ποσοστό 16% θεώρει πως ο κ. Σταμάτης πρέπει να διεκδικήσει τον δήμο Αγρινίου και ένα 12% πως θα πρέπει να είναι υποψήφιος βουλευτής.

Οι συγκεκριμένες μετρήσεις να θυμίσουμε πως δεν είναι επιστημονικές και απλά καταγράφουν την τάση των αναγνωστών που συμμετέχουν σε αυτές.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button