Όλα τα ΣπορΡοή Ειδήσεων

Βasket League: Προς Αγρίνιο οδεύει ο Χαρίλαος Τρικούπης

Άπραγη σύμφωνα με το ρεπορτάζ του aitosports.gr έφυγαν από το χθεσινό έκτακτο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Ι.Π Μεσολογγίου οι άνθρωποι της ομάδας του ΓΣ Χαρίλαος Τρικούπης, μιας και για ακόμα μια φορά ο Δήμος που είναι και υπεύθυνος για το έργο δεν έδωσε όπως οφείλει κάθε δημόσιος φορέας καμία χειροπιαστή απάντηση – χρονοδιάγραμμα για την έναρξη και ολοκλήρωση των εργασιών στο κλειστό γυμναστήριο του ΔΑΚ Μεσολογγίου.

Το σχετικό ρεπορτάζ του https://aitosports.gr/, συνεχίζει:

“Αυτό που αλιεύσαμε από την χθεσινή συζήτηση που έγινε στο δημοτικό συμβούλιο λόγω ότι δεν κατέστη δυνατόν να παραβρεθούμε, είναι ότι για ακόμα μια φορά η σημερινή Δημοτική Αρχή βλέπει δόλο και πολίτικα συμφέροντα όσον αφορά την στάση του συλλόγου, που ως σκοπό έχουν την δημιουργία εντυπώσεων όπως λένε, κάτι το οποίο όπως είναι λογικό είναι βούτυρο στο ψωμί της αντιπολίτευσης έχοντας τις γνώστες σε όλους αντεγκλήσεις εκατέρωθεν.

Πως έχουν τώρα τα πράγματα και σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες μας.. Μετά και τα χθεσινά όπως αναφέραμε οι άνθρωποι του συλλόγου μιας και έβλεπαν ότι τα χρονικά περιθώρια έχουν στενέψει στις αρχές της εβδομάδας πραγματοποίησαν συνάντηση με τους υπεύθυνους του Δήμου Αγρινίου παρουσία και ανθρώπου του ΕΣΑΚΕ ο οποίος και έκανε αυτοψία στο κλειστό Γυμναστήριο του ΔΑΚ Αγρινίου.


Τα νέα είναι άκρως ενθαρρυντικά καθώς οι βελτιώσεις που χρειάζονται ώστε το γήπεδο να γίνει λειτουργικό για διεξαγωγή αγώνων Basket League δεν είναι παρά πολλές. Τα δυο μεγάλα θέματα τα οποία όμως μπορούν να λυθούν σε εύλογο χρονικό διάστημα είναι ανάπτυξη πτυσσόμενων κερκίδων, καθώς και η δημιουργία δημοσιογραφικών για την κάλυψη των παιχνιδιών από την ΕΡΤ.

Αυτό που μεταφέρθηκε από τις εμπλεκόμενες πλευρές είναι ότι υπάρχει πνεύμα συνεργασίας και αλληλοεκτίμησης, καθώς τόσο η ομάδα αλλά και ο Δήμος Αγρινίου θέλουν η ομάδα να αγωνιστεί στην παρθενική της παρουσία στην Basket League στην Αιτωλοακαρνανία και να μην χρειαστεί να μεταναστέψει στην Πάτρα”.

Τοπική Διαφήμιση
Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button