Βουλευτικές Εκλογές 2019Ροή Ειδήσεων

Βασίλης Φεύγας: Η ζωή μου σε λιγότερο από 5’ λεπτά! (video)

Την πορεία της ζωής του παρουσιάζει ο Υποψήφιος Βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας και Σύμβουλος του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Βασίλης Φεύγας σε βίντεο που αναρτήθηκε στα κοινωνικά δίκτυα:

Η σχετική ανακοίνωση του γραφείου του υποψηφίου, παραθέτει το βιογραφικό σημείωμα του κ. Β. Φεύγα:

Ο Βασίλης Φεύγας μεγάλωσε στο Αγρίνιο. Έχει σπουδάσει Πολιτικές Επιστήμες και Διεθνείς Σχέσεις στο Πάντειο Πανεπιστήμιο και έχει πραγματοποιήσει μεταπτυχιακές σπουδές στη Διοίκηση Επιχειρήσεων στο Sheffield της Μεγάλης Βρετανίας.

Έχει διατελέσει μέλος της Κεντρικής Γραμματείας της ΔΑΠ και στη συνέχεια μέλος του Εκτελεστικού Γραφείου της ΟΝΝΕΔ.

Κατά τη διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας του 1993 συμμετείχε στο Γραφείο Επικοινωνίας και Πολιτικού Σχεδιασμού του Πρωθυπουργού Κωνσταντίνου Μητσοτάκη.

Με την εκπλήρωση των στρατιωτικών του υποχρεώσεων ξεκίνησε να εργάζεται στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο στο πλευρό του σημερινού αντιπροέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κωστή Χατζηδάκη, αποκομίζοντας σημαντική εμπειρία σε ζητήματα που άπτονται της Ευρωπαϊκής Πολιτικής.

Το 2003 ξεκίνησε τη συνεργασία με τον σημερινό Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκο Μητσοτάκη, η οποία συνεχίζεται έως σήμερα σε ζητήματα που άπτονται της στρατηγικής και της επικοινωνίας.

Παράλληλα, έχει συμβουλέψει δεκάδες πρόσωπα και οργανισμούς στην Ελλάδα και την Κύπρο, ενώ στο πλαίσιο της Ελληνικής Προεδρίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης είχε την ευθύνη για την επικοινωνία σε ζητήματα Εκπαίδευσης, Νεολαίας και Καινοτομίας.

Είναι τακτικός αρθρογράφος σε έντυπα και ηλεκτρονικά μέσα ενημέρωσης και οι απόψεις του φιλοξενούνται τακτικά σε τηλεοπτικούς και ραδιοφωνικούς σταθμούς.

Τον τελευταίο χρόνο στο πλαίσιο της Πολιτικής Ακαδημίας της Νέας Δημοκρατίας, που τελεί υπό την αιγίδα του Προέδρου Κυριάκου Μητσοτάκη έχει εκπαιδεύσει περισσότερα από 1500 στελέχη της Νέας Δημοκρατίας σε όλη την Ελλάδα, σε ζητήματα στρατηγικής και επικοινωνίας ώστε να μεταφερθεί το μήνυμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης με αποτελεσματικότερο τρόπο στην κοινωνία.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button