Βουλευτικές Εκλογές 2019Ροή Ειδήσεων

Βασίλης Αντωνόπουλος: «Ψήφος στο ΚΙΝΑΛ σημαίνει ψήφος στον πρωτογενή τομέα και την τοπική επιχειρηματικότητα»

Με αμείωτους ρυθμούς συνεχίζει τις περιοδείες του σε πόλεις και χωριά της Αιτωλοακαρνανίας ο υποψήφιος βουλευτής του ΚΙΝΑΛ-ΠΑΣΟΚ, Βασίλης Αντωνόπουλος.

Το Σάββατο 20 Ιουνίου επισκέφθηκε το Αγγελόκαστρο, τη Λυσιμαχία, τη Σταμνά, το Δοκίμι και τα Καλύβια, όπου έγινε δέκτης παραπόνων από τους κατοίκους, κυρίως για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο πρωτογενής τομέας, λόγω της υπέρμετρης φορολόγησης.

Ο υποψήφιος βουλευτής επεσήμανε πως το Σχέδιο «Ελλάδα» του ΚΙΝΑΛ, θέτει ως τον βασικό πυλώνα για την ανάπτυξη της χώρας, τον πρωτογενή τομέα με τη βελτίωση των εισοδημάτων των αγροτών, με μείωση του κόστους παραγωγής και αφορολόγητο στις επιδοτήσεις και τη μείωση του ΦΠΑ στους αγρότες στο 13%, πράγμα για το οποίο δεσμεύθηκε πρόσφατα και η Πρόεδρος του κόμματος.

Την Κυριακή 30 Ιουνίου, ο Βασίλης Αντωνόπουλος περιόδευσε σε Λεπενού, Παντάνασσα, Παραβόλα, Καινούργιο, Αβόρανη και Παναιτώλιο, με τους κατοίκους και των χωριών αυτών να στρέφουν τους προβληματισμούς τους κυρίως στο μέλλον του πρωτογενούς τομέα της χώρας.

Σήμερα, Δευτέρα, ο υποψήφιος βουλευτής επισκέφθηκε το Εργοστάσιο ζαχαροπλαστικής και κουλουροποιΐας Αγρινιώτικο ΑΕΒΕ στο Αγρίνιο, όπου συνομίλησε με τους εργαζόμενους για εργασιακά θέματα αλλά και για τη στήριξη της μικρομεσαίας επιχειρηματικότητας στην Ελλάδα. «Τα εργασιακά δικαιώματα κατοχυρώθηκαν από την κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ και πλέον το Κίνημα Αλλαγής είναι η προοδευτική εκείνη δύναμη που εγγυάται με κάθε τρόπο τη διαφύλαξή τους. Σε αυτό θα έχουμε στο πλευρό μας τους εργαζόμενους, την κοινωνία, αλλά και την υγιή επιχειρηματικότητα.

Η ψήφος στο Κίνημα Αλλαγής είναι παράλληλα και ψήφος στην στήριξη των μικρομεσαίων τοπικών επιχειρήσεων , αυτών δηλαδή που χτυπήθηκαν περισσότερο από την πολιτική των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ αλλά και της Δεξιάς, τα τελευταία χρόνια», ανέφερε ο Βασίλης Αντωνόπουλος.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button