Βουλευτικές Εκλογές 2019ΕκλογέςΡοή Ειδήσεων

Βασίλης Αντωνόπουλος στους Αιτωλοακαρνάνες της Αθήνας: «Να αναδείξουμε στο κοινοβούλιο ανθρώπους της κοινωνικής προσφοράς»

Να δώσουν τη στήριξή τους στο ΚΙΝΑΛ και σε πρόσωπα που δε ξεπουλούν τις Αρχές και τις Αξίες τους κάλεσε τους Αιτωλοακαρνάνες της Αθήνας ο Βασίλης Αντωνόπουλος.

Ο υποψήφιος βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας μίλησε από καρδιάς σε όσους παρευρέθηκαν στη μεγάλη προεκλογική του συγκέντρωση, που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τετάρτης 26 Ιουνίου στο Πολιτιστικό Κέντρο Εργαζομένων του ΟΤΕ, αναπτύσσοντας τους λόγους που τον ώθησαν να είναι υποψήφιος με το ΚΙΝΑΛ -ΠΑΣΟΚ στις εκλογές της 7ης Ιουλίου.

Η ανταπόκριση του κόσμου ήταν θερμότατη, με τον Βασίλη Αντωνόπουλο να καλεί άπαντες να δώσουν δύναμη στο ΚΙΝΑΛ,«τον μόνο συλλογικό φορέα που αποδεδειγμένα έθεσε το εθνικό συμφέρον πάνω από το κομματικό», όπως τόνισε κατά τη διάρκεια της ομιλίας του.

«Στις δύσκολες συνθήκες της κρίσης, προσέφερα και προσφέρω καθημερινά χωρίς προσωπικά ανταλλάγματα σε κάθε συνάνθρωπο που έχει ανάγκη.
Δεν ξεπούλησα τις αρχές και τις αξίες μου και αρνήθηκα δελεαστικές προτάσεις του “πολιτικού χρηματιστηρίου”, στο οποίο πολλοί πρώην συνοδοιπόροι μας προσέφυγαν την τελευταία δεκαετία», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Β. Αντωνόπουλος.

Διαβάστε ολόκληρη την ομιλία του:
Συμπατριωτισσες, συμπατριώτες

Φίλες και φίλοι

Στέκομαι σήμερα απέναντι σας λίγες μέρες πριν τις εκλογές της 7ης Ιουλίου, έχοντας πλήρη επίγνωση της κρισιμότητας τους για το μέλλον της πατρίδας και του κινήματος μας.

Η χώρα μας πρέπει να επιστρέψει στην κανονικότητα, μετά από μια δεκαετία οικονομικής κρίσης και εφαρμογής πολιτικών λιτότητας.
Πρέπει με σοβαρότητα, με πολιτική και κοινωνική συναίνεση, να σχεδιάσουμε ένα στέρεο μέλλον για εμάς και τα παιδιά μας.

Οι πολιτικές λύσεις που δοκιμάστηκαν όλα αυτά τα χρόνια, με τελευταία την κυβερνητική σύμπραξη ΣΥΡΙΖΑ και άκρας δεξιάς, απέτυχαν. Δίχασαν την κοινωνία, οδήγησαν σ’ ένα τρίτο και αχρείαστο μνημόνιο και δεν προχώρησαν στα ουσιαστικά και γενναία βήματα παραγωγικής ανασυγκρότησης της χώρας.

Μόνο ένα ισχυρό Κίνημα Αλλαγής μπορεί να επιβάλει πραγματικά προοδευτικές πολιτικές με φιλολαϊκό πρόσημο, που θα θέσουν οριστικά τέλος στο φαύλο κύκλο της ύφεσης.
Μόνο ένα ισχυρό Κίνημα Αλλαγής μπορεί να θέσει τέλος στις πολιτικές περιπέτειες της χώρας. Ο ακραίος φιλελευθερισμός της ΝΔ και ο άκρατος λαϊκισμός του ΣΥΡΙΖΑ θα μας βυθίσουν πιο πολύ στο τέλμα του διχασμού και της επαναλαμβανόμενης κρίσης.

Η Αιτωλοακαρνανία πλήρωσε και πληρώνει ακόμη ακριβά αυτές τις περιπέτειες με στασιμότητα και υπανάπτυξη.
Τα συγκριτικά μας πλεονεκτήματα δεν αξιοποιούνται, ο τόπος μας μαραζώνει και το αξιόλογο επιστημονικό μας δυναμικό αναγκάζεται σε φυγή, είτε στο εξωτερικό είτε στα μεγάλα αστικά κέντρα της πατρίδας μας.

Μόνο με την εφαρμογή του αναπτυξιακού σχεδίου “ΕΛΛΑΔΑ”, ο αγαπημένος μας τόπος μπορεί και επιβάλλεται να κάνει τα αναγκαία βήματα ανασυγκρότησης και να λάβει τη θέση που του αξίζει στο νέο παραγωγικό γίγνεσθαι της πατρίδας μας.
Αυτό είναι το στοίχημα της επόμενης μέρας και το διακυβευμα των επερχόμενων εκλογών.

Όμως σε μια συγκυρία που το πολιτικό σύστημα έχει απαξιωθεί από τις συμπεριφορές των ” επαγγελματιών” της πολιτικής, ο ρόλος των προσώπων έχει μεγάλη βαρύτητα.
Το ποιοι θα μας εκπροσωπήσουν στην αυριανή Βουλή αποκτά ιδιαίτερη σημασία για την προώθηση αναπτυξιακών πολιτικών με ανθρώπινο πρόσωπο.

Όλα αυτά τα χρόνια ήμουν δίπλα σας ως άνθρωπος, ως επιστήμονας, ως αυτοδιοικητικό στέλεχος και πολιτικός, με ΣΥΝΕΠΕΙΑ και ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΕΙΑ.
Στις δύσκολες συνθήκες της κρίσης, προσέφερα και προσφέρω καθημερινά χωρίς προσωπικά ανταλλάγματα σε κάθε συνάνθρωπο που έχει ανάγκη.

Δεν ξεπούλησα τις αρχές και τις αξίες μου και αρνήθηκα δελεαστικές προτάσεις του “πολιτικού χρηματιστηρίου”, στο οποίο πολλοί πρώην συνοδοιπόροι μας προσέφυγαν την τελευταία δεκαετία.

Την ίδια στάση και συμπεριφορά θα επιδείξω και από τα έδρανα του ελληνικού κοινοβουλίου, αν εσείς με τη ψήφο σας με στείλετε να σας εκπροσωπήσω.

Φίλοι και φίλες
Συμπατριωτισσες, συμπατριώτες

Η Ελλάδα είναι η μοναδική χώρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης που παραμένει στη μέγγενη των μνημονίων και των περιοριστικών πολιτικών εξαιτίας της ΑΝΩΡΙΜΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΤΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ.

Την 7η Ιουλίου έχουμε μια ενδεχομένως τελευταία ευκαιρία να διορθώσουμε με τη ψήφο μας τα κακώς κείμενα αυτής της δεκαετίας.
Να δώσουμε δύναμη σ’ εκείνο το συλλογικό φορέα, το ΚΙΝΑΛ, το οποίο αποδεδειγμένα έθεσε το εθνικό συμφέρον πάνω από το κομματικό.
Να αναδείξουμε ανθρώπους της κοινωνικής προσφοράς και όχι “επαγγελματίες πολιτικούς” στο ελληνικό κοινοβούλιο.
Για αυτούς τους λόγους κατέρχομαι ως υποψήφιος βουλευτής με το Κίνημα Αλλαγής στις εκλογές της 7ης Ιουλίου και ζητώ τη ψήφο και την ενεργητική σας στήριξη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button