ΕξελίξειςΡοή Ειδήσεων

Βαρεμένος: «Στην Κεντρική Επιτροπή πρέπει να μετάσχουν μέλη που μπορούν να δώσουν νέα πνοή στο χώρο»

Ο βουλευτής επεξηγεί γιατί δεν έθεσε υποψηφιότητα

Μέσω ανοικτής επιστολής του βουλευτή Γιώργου Βαρεμένου στα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ στην Αιτωλοακαρνανία, γίνεται γνωστός ο λόγος που αποφάσισε να μη θέσει υποψηφιότητα στην Κεντρική Επιτροπή.

«Θεωρώ ότι στην Κ.Ε. πρέπει να μετάσχουν τα μέλη που μπορούν να παράγουν πολιτική και να δώσουν νέα πνοή στον χώρο μας», υπογραμμίζει χαρακτηριστικά.


Αναλυτικά:

«Αγαπητές συντρόφισσες και αγαπητοί σύντροφοι,

Αποφάσισα να μην θέσω υποψηφιότητα για την Κεντρική Επιτροπή, διότι πιστεύω ότι, για να υπάρχει χώρος και ρόλος για τα μέλη, δεν πρέπει οι βουλευτές να καταλαμβάνουν όλα τα πόστα. Το ίδιο είχα πράξει και στην απερχόμενη Κεντρική Επιτροπή και δεν θεωρώ σωστό να αλλάζω απόψεις κατά περίσταση. Αν τις θέσεις και στην Κ.Ε. τις καταλάμβαναν οι βουλευτές και οι στενοί συνεργάτες τους, τότε αυτό δεν θα σήμαινε ενδυνάμωση των μελών, αλλά περιθωριοποίηση και περιφρόνησή τους.

Θεωρώ ότι στην Κ.Ε. πρέπει να μετάσχουν τα μέλη που μπορούν να παράγουν πολιτική και να δώσουν νέα πνοή στον χώρο μας. Πάντοτε και τώρα μάχομαι για την ενότητα του κόμματος, που είναι απαραίτητη προϋπόθεση για την ενότητα του λαού και την επίτευξη της μεγάλης Αλλαγής μέσα από την αλλαγή κατεστημένων νοοτροπιών και διαδικασιών, την οποία πρέπει να υπηρετούμε με το προσωπικό μας παράδειγμα.

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ και είθε το φως της Ανάστασης να σκορπίσει τα σκοτάδια και να ξημερώσει ένα καλύτερο αύριο».


Τοπική Διαφήμιση
Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button