ΕξελίξειςΡοή Ειδήσεων

Βαρεμένος: “Η προσφυγή στο ΣτΕ για την ελιά Καλαμών δεν πρέπει να φθάσει ως τη συζήτηση στο δικαστήριο”

Τηλε-διάσκεψη με τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας κ. Παν. Τσιχριτζή είχε ο Βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας και Τομεάρχης Υποδομών-Μεταφορών του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργος Βαρεμένος.

Ο κ. Βαρεμένος σημείωσε πως “Η προσφυγή στο Συμβούλιο της Επικρατείας για την ελιά Καλαμών, δεν πρέπει να φθάσει ως την συζήτηση στο δικαστήριο”.

Παράλληλα τόνισε πως “είναι καιρός αυτοί που «έστησαν» την υπόθεση μετά την αποχώρηση του ΣΥΡΙΖΑ από την κυβέρνηση – ιδίως όσοι παράγοντες την στηρίζουν- να συνειδητοποιήσουν ότι, αν επετύγχαναν το σκοπό τους, θα είχαν διαπράξει ένα εθνικό έγκλημα”. Ακόμη, ο βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας ανέφερε:

“Υπηρετώντας έναν αδιανόητο ετσιθελισμό οι μεν και έναν παρανοϊκό και αδιέξοδο ρεβανσισμό οι δε.

Ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων, ο οποίος έχει συνείδηση των καταστροφικών παραμέτρων της υπόθεσης -που μπορεί να φθάσουν ως εκεί που δεν είχαν υποψιασθεί οι «προσφεύγοντες». Πρέπει να χρησιμοποιήσει όλα τα μέσα που έχει στη διάθεσή του, για να τους πείσει να αποσυρθούν διακριτικά.

Διότι το θέμα δεν αφορά την μια ή την άλλη περιοχή, αλλά τα συμφέροντα της χώρας και των παραγωγών. Ιδιαίτερα σε μια στιγμή που βρισκόμαστε ενώπιον των συνεπειών μιάς νέας κρίσης, οι οποίες δεν αντιμετωπίζονται με επικοινωνιακές κινήσεις και προσπάθεια να μην μάθουν οι Έλληνες αυτό «που τόχει τούμπανο ο κόσμος όλος».

Πρέπει με βεβαιότητα να αποτραπεί ένα έγκλημα, το οποίο θα επισύρει τεράστιες ευθύνες αν δεν αποτραπεί”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button