sliderΒουλευτικές Εκλογές 2019Ροή Ειδήσεων

Γ. Βαρεμένος σε μεγάλη συγκέντρωση στην Αμφιλοχία: : “Δεν αξίζει στην Ελλάδα να γυρίσει στο παρελθόν της χρεωκοπίας” (video)

O υποψήφιος βουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ στην Αιτωλοακαρνανία κ. Γιώργος Βαρεμένος μιλώντας σε μεγάλη συγκέντρωση στην Αμφιλοχία ανέφερε μεταξύ άλλων ότι “δεν αρνούμαστε ότι το αποτέλεσμα της 26ης Μαΐου προκάλεσε κάποιες εντυπώσεις”.

“Αυτές τις εντυπώσεις προσπαθεί ένα μιντιακό σύστημα, ένα σύστημα εξουσίας που βρίσκεται πίσω από την αξιωματική αντιπολίτευση να τις μεταφράσει σε ένα γαλάζιο θρίαμβο που από την μια μέρα στην άλλη η Ελλάδα έγινε γαλάζια. Δυστυχώς για αυτούς η Ελλάδα, ήταν, είναι και θα παραμείνει δημοκρατική ενώ ο κ. Βαρεμένος τόνισε ότι είμαστε περισσότεροι, είμαστε πλειοψηφία σε αυτή την χώρα ιστορικά”, είπε ακόμη.

Αναφερόμενος στις επικείμενες βουλευτικές εκλογές είπε ότι με κορμό το ΣΥΡΙΖΑ θεωρούμε ότι μπορούμε να πλέξουμε ένα δίχτυ προστασίας του ελληνικού λαού, μια μαγιά προοπτικής για την χώρα μας και το μέλλον της, μετά από μια τρομερή δύσκολη περίοδο όπως ήταν η κρίση των μνημονίων. Η κάλπη που θα στηθεί στις 7 Ιουλίου είναι άδεια και καλείται ο ελληνικός λαός να την γεμίσει από την αρχή. Ο κ. Βαρεμένος κάλεσε να προχωρήσουμε αποφασιστικά και συλλογικά μπροστά και όχι όπισθεν στις λογικές που έφεραν την χρεωκοπία. Η επιχείρηση της ΝΔ με τον κωδικό αμνησία δεν πρέπει να περάσει.

Για αμιγώς τοπικά θέματα αναρωτήθηκε:

Ποιος είχε ρίξει 110 εκατομμύρια στο Άκτιο- Αμβρακία το 2015 και πήγαιναν στο βρόντο;

Ποιος πέταξε 15 εκατομμύρια για ανακαίνιση της σιδηροδρομικής γραμμής, που κατέληξε παλιοσίδερα;

Ποιος χρέωσε τη χώρα με 2 δις πρόστιμα για τις ενισχύσεις και ποιος τις μοίρασε δίκαια και στην ώρα τους;

Σε πόση ώρα ερχόσουν στην Αιτωλοακαρνανία το 2015 και σε πόση το 2017;

Πόσα και ποια επιδόματα θα κόψει η Ν.Δ.;

Ενώ αναφερόμενος ειδικά στην Αμφιλοχία ανέφερε ότι το κέντρο υγείας της Αμφιλοχίας κάνει 1000 ακτινογραφίες το μήνα. Με ιδιωτικοποίηση της υγείας πού και πόσα θα πληρώνει ο παππούς και η γιαγιά για ιατρικές υπηρεσίες; Ο κύριος Βαρεμένος είπε ότι έδωσε μάχη ώστε το υποστελεχωμένο δασαρχείο της Αμφιλοχίας να μην είναι η αιτία να πέφτουν οι κτηνοτρόφοι έξω στις προθεσμίες για την ένταξη σε προγράμματα. Έθεσε επίσης το ερώτημα. Γιατί η δημοτική αρχή δεν ετοίμασε μελέτη ώστε το γήπεδο του Αμφιλόχου να μπει σε πρόγραμμα ανακαίνισης; Για να ξεμπλοκάρουν στη ΔΑΟΚ οι διαδικασίες για την πληρωμή κτηνοτρόφων χρειάστηκε μεγάλη προσπάθεια για έκδοση κοινής υπουργικής απόφασης.

Η Ελλάδα δεν πρέπει να γυρίσει πίσω αλλά να πάει μπροστά, μη χάνοντας μια ιστορική ευκαιρία μετά τη χρεωκοπία.

Η Ν.Δ. ποντάρει σε αμνησία του λαού, και δεν αποκαλύπτει κρίσιμες πτυχές του προγράμματός της, βάζοντας τη θέση του διαλόγου, το άλλα λόγια να αγαπιόμαστε.

Κλείνοντας ο κ. Βαρεμένος κατέληξε ότι τώρα ήρθε η ώρα να αποφασίσουμε για την ζωή μας, να προχωρήσουμε μαζί, να αγωνιστούμε για στιγμές όπως των εργαζομένων που έκλαιγαν όταν το πρώτο σκάφος έμπαινε στην Μαρίνα Μεσολογγίου…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button