ΕξελίξειςΡοή Ειδήσεων

Βαρεμένος: «Με τεράστια έκπληξη και απορία πληροφορήθηκα ότι η Τράπεζα Πειραιώς στον Αστακό πάει για κλείσιμο»

«Μόλις στις 16 Μαΐου του 2021 είχα την διαβεβαίωση από την διοίκηση της Τράπεζας Πειραιώς ότι δεν τίθεται θέμα κλεισίματος του υποκαταστήματός της στον Αστακό. Με τεράστια έκπληξη και απορία πληροφορήθηκα ότι το κατάστημα πάει για κλείσιμο», αναφέρει σε δήλωσή του ο  βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργος Βαρεμένος.

Εν συνεχεία τονίζει:


Τί συνέβη άραγε και βρέθηκε σ’ ένα ευρύτερο πακέτο δεκάδων υποκαταστημάτων που κλείνουν με την μεθόδευση ότι, αφού κλείνουν κι άλλα υποκαταστήματα δεν έχετε λόγο να διαμαρτύρεσθε! Σοβαρά;

Η διοίκηση της Πειραιώς γνωρίζει πολύ καλά ότι αποτελεί την διάδοχο κατάσταση της Αγροτικής και εξ αυτού προκύπτουν συγκεκριμένες υποχρεώσεις της προς τους κατοίκους μιάς κατ’ εξοχήν αγροτικής περιοχής.

Γνωρίζει ακόμη καλύτερα ότι η ίδια, έστω και με μικρότερο ποσοστό, συμμετέχει στην διαπραγμάτευση για την πώληση του Πλατυγυαλίου (εκτός και αν πρόκειται για προπαγανδιστικό πυροτέχνημα), προκειμένου να γίνει μία μεγάλη επένδυση για μαρίνα mega yachts. Κι παρ’ όλα αυτά κλείνει το υποκατάστημα!

Γνωρίζει επίσης, και αν δεν γνώριζε το πληροφορήθηκε, ότι ο Αστακός γεωγραφικά είναι απομονωμένος για να μπορεί να εξυπηρετείται μετά το κλείσιμο.

Γνωρίζει επίσης ότι ο Αστακός το καλοκαίρι είναι κόμβος για την επικοινωνία με νησιά του Ιονίου και ο πληθυσμός του αυξάνεται σημαντικά τους θερινούς μήνες.

Τα μεγάλα λόγια περί του Αστακού ως στρατηγικού επενδυτικού πόλου είναι για επικοινωνιακή κατανάλωση και η κυβέρνηση δεν έχει να επισημάνει κάτι στην διοίκηση της Τράπεζας επ’ αυτού. Η οποία διοίκηση έχει την εντύπωση ότι οι κάτοικοι πρέπει να δεχθούν αδιαμαρτύρητα τον ξαφνικό θάνατο του υποκαταστήματος και να πουν κι ευχαριστώ για την διευκόλυνση;

Advertisements
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
aluxal web banner new logo Τοπική Διαφήμιση
tsiknas600x338 Τοπική Διαφήμιση

Ένα Σχόλιο

  1. Έμεινε έκπληκτος ο “σημαντικός” βουλευτής κ. Βαρεμενος!!!
    Ήταν από τις Τράπεζες που δεν πρόλαβαν να κλείσουν όταν ήταν κυβέρνηση ο Σύριζα!
    Περιμένουμε κι άλλες σημαντικές ανακοινώσεις του και σχόλια του!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button