ΕξελίξειςΡοή Ειδήσεων

Βαρεμένος: «Kick-away στα ζόμπι της αγοράς»

«Το click-away είναι μεγάλο πλήγμα για τις μικρές επιχειρήσεις και στην ουσία πρόκειται για kick-away. Δηλαδή πολλές επιχειρήσεις θα βρεθούν εκτός αγοράς ή θα αποτελούν ζόμπι, τα οποία πιστεύετε ότι πρέπει έτσι κι αλλοιώς να πεθάνουν, όπως είχε απειλήσει ο υφυπουργός κ. Ζαββός», τόνισε μεταξύ άλλων ο κ. Γιώργος Βαρεμένος κατά τη σημερινή ομιλία του στη Βουλή στo πλαίσιο της συζήτησης του Προϋπολογισμού του 2021.

Ο κ. Βαρεμένος συνέχισε λέγοντας: «Προϋπολογίζετε αύξηση των εσόδων από φόρους, προφανώς επειδή προβλέπετε σημαντική ανάπτυξη το 2021. Πότε όμως πέσατε μέσα στις προσδοκίες σας το 2020 για να συμβεί αυτό το 2021; Η κυβέρνηση δηλαδή πιστεύει ότι με το που θα ανοίξουν τα μαγαζιά, οι καταστηματάρχες θα τρέξουν στην Εφορία και τα Ασφαλιστικά Ταμεία για να πληρώσουν; Με τί λεφτά; Πέντε εκατομμύρια ΑΦΜ σχετίζονται με χρέη σε Εφορία και Ταμεία. Χώρια το τί συμβαίνει με τα χρέη στις Τράπεζες».

Τέλος, ως προς τη δήλωση του πρωθυπουργού Κ. Μητσοτάκη μετά τη σύνοδο κορυφής, ότι η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι υπερωκεάνειο και αργεί να στρίψει, ο κ. Βαρεμένος αναρωτήθηκε: «Η Ελλάδα ποιόν ακριβώς ρόλο παίζει σ’ αυτό το υπερωκεάνειο, του πειθήνιου λοστρόμου; Ο Κ. Μητσοτάκης; Του ανέμελου ταξιδιώτη;»

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button