ΕξελίξειςΡοή Ειδήσεων

Βαρεμένος για Νοσοκομείο Αγρινίου: «Ούτε τώρα κ. Κικίλια;»

Επίκαιρη ερώτηση προς τον Υπουργό Υγείας, Βασίλη Κικίλια κατέθεσε ο Αναπληρωτής Τομεάρχης Υγείας και Βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Βαρεμένος, μετά τις πρόσφατες εξελίξεις στο Νοσοκομείο Αγρινίου και τον μεγάλο αριθμό κρουσμάτων που έχουν εντοπιστεί στην περιοχή.

Ο κ. Βαρεμένος στέκεται μάλιστα ιδιαίτερα στην καθυστερημένη έκδοση αποτελεσμάτων των τεστ, ελέω και της έλλειψης μοριακού αναλυτή στο Νοσοκομείο Αγρινίου.

Συγκεκριμένα:

«Σε επίκαιρη μετατρέπει ο βουλευτής κ. Γιώργος Βαρεμένος την ερώτηση που κατέθεσε στις 13 Οκτωβρίου για την έλλειψη μοριακού αναλυτή και άλλων απαραίτητων προϋποθέσεων στο Νοσοκομείο Αγρινίου και ο αρμόδιος υπουργός κ. Κικίλιας απέφυγε να απαντήσει

Εδώ και ενάμιση περίπου μήνα! Απαξίωσε; Δεν είχε χρόνο; Ήταν απασχολημένος με το εμβόλιο; Το κακό είναι ότι σε μια οριακή στιγμή της πανδημίας, σημειώνονται κρούσματα στο προσωπικό του Νοσοκομείου Αγρινίου. Και το ακόμη χειρότερο είναι ότι αυτό συμβαίνει μετά από καθυστερημένη έκδοση αποτελεσμάτων των τεστ. Ο λόγος είναι ότι, όπως εξηγήθηκε προφορικά, στο Νοσοκομείο του Ρίου είχαν ξεμείνει από αντιδραστήρια. Ως αποτέλεσμα, δεν είναι απολύτως γνωστή η έκταση της έκθεσης του προσωπικού του Νοσοκομείου Αγρινίου στον κορωνοïό. Όταν στην πιο κρίσιμη φάση της πανδημίας μία από τις σημαντικές παραμέτρους άμυνας είναι να παραμείνει το υγειονομικό προσωπικό όρθιο, τόσο από την άποψη αριθμητικής επάρκειας όσο και ηθικού.

Οι εθελόντριες από την Κρήτη και αλλού είναι άξιες των μεγαλύτερων επαίνων μας, όχι όμως της επικοινωνιακής εκμετάλλευσης. Για όνομα θεού. Ταπεινότητα χρειάζεται και συναγερμός δυνάμεων για να σωθούν ανθρώπινες ζωές».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button