Εθνικές Εκλογές 2023Ροή Ειδήσεων

Βαρεμένος από Λεπενού: «Σ’ αυτές τις εκλογές κρίνεται το μέλλον των επόμενων γενεών»

Τα κρίσιμα διακυβεύματα των εκλογών της 21ης Μαΐου έθεσε ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Γιώργος Βαρεμένος, μιλώντας σε συγκέντρωση κατοίκων στην Λεπενού.

Ο κ. Βαρεμένος υπογράμμισε την απελπιστική κατάσταση στην οποία έχει οδηγήσει την δημόσια υγεία η πολιτική της κυβέρνησης -πολιτική απαξίωσης και διάλυσης του ΕΣΥ. Η τραγική υποστελέχωση των νοσοκομείων Μεσολογγίου και Αγρινίου είναι τρανό παράδειγμα του μέλλοντος που μας ετοιμάζει ο κ. Μητσοτάκης, ο οποίος υποσχόταν ενίσχυση του αισθήματος ασφάλειας των πολιτών και παραδίδει την χώρα σε καθεστώς ακραίας υγειονομικής ανασφάλειας.


Μόνο η πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για ένα νέο ΕΣΥ γενναία χρηματοδοτούμενο μπορεί να ανατάξει την δημόσια υγεία, με γιατρούς και νοσηλευτές αμειβόμενους αξιοπρεπώς
Στην συνέχεια ο κ. Βαρεμένος στάθηκε ιδιαίτερα στο τεράστιο ζήτημα του ιδιωτικού χρέους και των κόκκινων δανείων, που απειλεί μεγάλο μέρος των δανειοληπτών με απώλεια της πρώτης κατοικίας, της αγροτικής γης και της επαγγελματικής στέγης. Η τεκμηριωμένη και ρεαλιστική πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ είναι η μόνη εγγύηση απέναντι στον κίνδυνο μαζικών πλειστηριασμών που σφίγγουν σαν θηλιά εκατοντάδες χιλιάδες δανειολήπτες.

Ο κ. Βαρεμένος τόνισε τέλος την ανάγκη στήριξης της πρωτογενούς παραγωγής που αργοσβήνει, απειλώντας τον νομό μας, που στερείται τουριστικού εισοδήματος, με κοινωνική ερήμωση. Η κατάργηση του φόρου στο αγροτικό πετρέλαιο και η γενναία μείωση του κόστους των αγροεφοδίων και των ζωοτροφών, σε συνδυασμό με την χορήγηση μικροπιστώσεων από το ΠΑΑ, είναι η μόνη λύση για να συνεχίσει ο τόπος μας να παράγει και να αποτρέψει τα νέα παιδιά από ένα νέο κύμα εσωτερικής ή εξωτερικής μετανάστευσης.

Το μέλλον των επόμενων γενεών κρίνεται κυριολεκτικά στις εκλογές που έρχονται. Μόνο μία προοδευτική κυβέρνηση με πρώτο κόμμα και κορμό τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ μπορεί να αναστρέψει την καταστροφική πορεία, την οποία εγγυάται η συνέχιση της κοινωνικά ανάλγητης πολιτικής του Κ. Μητσοτάκη και της ΝΔ, κατέληξε ο κ. Βαρεμένος.

varemenos (1)

varemenos (3)

varemenos (4)

varemenos (5)

varemenos (6)

varemenos (2)

Χορηγούμενη

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button