Δυτική ΕλλάδαΡοή Ειδήσεων

Βάνδαλοι προκάλεσαν υλικές ζημιές στο κτήριο του Αγροτικού Ιατρείου Παναιτωλίου

Εκτεταμένες φθορές προκάλεσαν άγνωστοι δράστες στον πρώτο όροφο του κτηρίου, που κατά καιρούς φιλοξενεί τους γιατρούς που υπηρετούν στο Αγροτικό Ιατρείο Παναιτωλίου.

Το γεγονός αντιλήφθηκε χθες κάτοικος της περιοχής, όπου ενημέρωσε και τον πρόεδρο της Κοινότητας Παναιτωλίου.


«Είναι απαράδεκτο να προκαλούνται βανδαλισμοί και μάλιστα σε έργα που έχουν να κάνουν με την παροχή δημόσιας υγείας. Δυστυχώς τα περιστατικά καταστροφών και φθοράς δημόσιας περιουσίας έχουν πάρει ανησυχητικές διαστάσεις στο χωριό μας, λόγω της καταστροφικής μανίας μειοψηφίας, που ενεργεί σε βάρος της πλειοψηφίας των δημοτών», αναφέρει στο PanaitolioNews ο κάτοικος.

Σημειώνεται ότι, από τις αρχές του 2020 έως και σήμερα, δηλαδή σε διάστημα τριών μηνών, καταγράφηκαν πολλά κρούσματα εγκληματικότητας, μεταξύ των οποίων η διάρρηξη στο 1ο Δημοτικό σχολείο Παναιτωλίου, ενώ και πριν λίγες μέρες διαπιστώθηκαν βανδαλισμοί στα αποδυτήρια του Δημοτικού γηπέδου Παναιτωλίου.

Επίσης να αναφέρουμε ότι εκτός των άλλων, οι δράστες, όπως θα δείτε και στις πιο κάτω φωτογραφίες, έχουν καταστρέψει και την εγκατάσταση που παρέχει δωρεάν ασύρματο δίκτυο ίντερνετ, μιας και στο κτήριο του ιατρείου είχε τοποθετηθεί η κεραία από τον Δήμο Αγρινίου.

Τοπική Διαφήμιση
Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button