Δυτική ΕλλάδαΡοή Ειδήσεων

Βανδαλίστηκε η ξύλινη πεζογέφυρα της Περατιάς (φωτο)

Eίχε επισκευαστεί πρόσφατα με εθελοντική πρωτοβουλία Ελβετού

Στις 3 Μαΐου 2018 είχε δημοσιευθεί άρθρο το οποίο παρουσίαζε την επισκευή της ξύλινης πεζογέφυρας στην Περατιά. Όπως ανέφερε, η εργασία της επισκευής έγινε εθελοντικά από τον Ελβετό Mark Mauncovic.

Όπως φαίνεται όμως στις φωτογραφίες που έστειλε χθες αναγνώστης στο aromalefkadas.gr, η επισκευασμένη γέφυρα έχει βανδαλιστεί.

“Τα σχόλια που ακολούθησαν τη δημοσίευση εκείνη καθώς και τα προσωπικά μηνύματα που δεχτήκαμε, μας οδήγησαν από τότε στο συμπέρασμα, πως η περιοχή βρίσκεται κάτω από τον έλεγχο οικονομικών συμφερόντων διαφόρων ομάδων. Μάλιστα για την καταστροφή της μας είχαν από τότε προειδοποιήσει τηλεφωνικά. Δεν δώσαμε σημασία, θεωρώντας το τότε, ως λεκτική υπερβολή.

Ούτε Εισαγγελείς είμαστε, ούτε είμαστε σε θέση να μπούμε ανάμεσα σε συμφέροντα. Η δημοσίευση γίνεται μόνο για ενημέρωση των συμπολιτών μας, οι οποίοι χρησιμοποιούν αρκετά συχνά τη γέφυρα” αναφέρει η νεότερη δημοσίευση του aromalefkadas.gr.

Δείτε φωτογραφίες:

aromalefkadas.gr

Ένα Σχόλιο

  1. Περίμενε κανείς κάτι άλλο;Προσωπικά το θεωρούσα ζήτημα χρόνου να συμβεί αυτό!Αυτός είναι ο πολιτισμός μας,αυτό είναι το επίπεδο μας!Έχουμε καταδικασει μόνοι μας τους εαυτούς μας!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button