ΑυτοδιοίκησηΡοή Ειδήσεων

Β. Γκίζας: «Τα κονδύλια του νέου ΕΣΠΑ να καλύψουν πραγματικές ανάγκες των τοπικών κοινωνιών»

Ο Δήμαρχος Ναυπακτίας κ.Βασίλης Γκίζας συμμετείχε στην ανοικτή Ημερίδα Διαβούλευσης «Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας», που πραγματοποιήθηκε σήμερα Παρασκευή, 23 Απριλίου 2021 στο πλαίσιο του σχεδιασμού της νέας Προγραμματικής Περιόδου 2021-2027 από την Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης Επιχειρησιακού Προγράμματος Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας.

Κατά την τοποθέτησή του ο κ.Γκίζας σημείωσε: «Είναι πάρα πολύ σημαντικό να απορροφούμε όσο το δυνατόν μεγαλύτερα χρηματικά ποσά και κονδύλια, αλλά νομίζω ότι πλέον πρέπει να συνεργαστούμε όλοι με σκοπό τα κονδύλια αυτά, όχι απλά να απορροφούνται, αλλά να αξιοποιούνται καλύπτοντας τις πραγματικές ανάγκες των τοπικών μας κοινωνιών.
Η απορρόφηση με την αξιοποίηση είναι δύο έννοιες που δε συμβαδίζουν υποχρεωτικά μεταξύ τους. Ως εκ τούτου, μαζί με τη Διαχειριστική Αρχή, την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, τους ΟΤΑ και το σύνολο των εμπλεκομένων, οφείλουμε να αγωνιστούμε προς αυτή την αυτή την κατεύθυνση. Είμαι πεπεισμένος ότι μπορεί να συμβεί αυτό, δεδομένης της εξαιρετικής συνεργασίας που έχουμε μέχρι σήμερα.
Κοινός στόχος όλων μας τα πολυεπίπεδα οφέλη που μπορούμε να αποκομίσουμε για τις τοπικές μας κοινωνίες».


Advertisements
farmakis banner Πολιτική Διαφήμιση
papanastasiou 600x338 Πολιτική Διαφήμιση
synthima pistioals 600x338 Πολιτική Διαφήμιση
Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button