Β' ΕΠΣΑ: Στην κορυφή η Αναγέννηση Θέρμου-αυξάνει τη διάφορά

Με 4 τέρματα του Γιώργου Παπαδόπουλου η Αναγέννηση Θέρμου επιβλήθηκε με 4 – 1 του Αχιλλέα Γραμματικούς στο ντέρμπι του 1ου Ομίλου της Β΄ Κατηγορίας και παρέμεινε στην κορυφή της βαθμολογίας, αυξάνοντας τη διαφορά από τη δεύτερη πλέον Α.Ε. Παλαιοπαναγιάς και πλησιάζει περισσότερο την άνοδο στην Α΄ Κατηγορία.

Η ομάδα του Τάκη Τσιάκαλου ήταν αρκετά καλή στο πρώτο ημίχρονο, έχασε ευκαιρίες με τους Παπαδόπουλο, Μπούρδο, Μαραγιάννη και Γεωργίου, όμως ο τερματοφύλακας Κρέτσης δε νικήθηκε. Από την πλευρά των φιλοξενούμενων ο Γεωργίου προσπάθησε να δημιουργήσει επικίνδυνες καταστάσεις, χωρίς να τα καταφέρει. Στο 55΄ οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με σουτ του Παπαδόπουλου. Όμως στο 62΄ ο Γεωργίου νίκησε το Φωτόπουλο και έφερε το παιχνίδι στα ίσα. Η συνέχεια όμως ανήκε στην Αναγέννηση και τον Παπαδόπουλο που με τρία γκολ στο 69, το 77΄ και το 88΄ έδωσε διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της ομάδας του Θέρμου.


ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΘΕΡΜΟΥ (Τάκης Τσιάκαλος): Φωτόπουλος, Καλιακμάνης, Μαραγιάννης Γ., Μακραδήμας, Ξανθόπουλος, Μπλέτσας, Παπαδόπουλος, Κούκος, Μπούρδος, Γεωργίου, Ζαπαντιώτης.

Αλλαγή πέρασαν οι Μαραγιάννης Β., Οικονόμου και Παπαθανάσης.

ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΥΣ (Δημήτρης Μπανάκας): Κρέτσης, Αλεξανδρής, Κουλουκούρας Β., Γεραφέντης, Καλποζάνης, Κουζέλης Δ., Κουλουκούρας Θ., Καλτσής, Κουζέλης Κ., Μπανάκας, Γεωργίου.

Αλλαγή πέρασαν οι Βίβας και Κουζέλης.

Χορηγούμενη
Share
Published by
agripress