Β’ ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας: «Τρίποντο» για την Αναγέννηση Στάνου κόντρα στον Ίναχο

Την ήττα γνώρισε ο Ίναχος Βάλτου από την Αναγέννηση Στάνου με 3-0 στην 3η αγωνιστική του Β’ Ομίλου της Β’ ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας.

Η Αναγέννηση Στάντου έμεινε από νωρίς με δέκα παίκτες μετά την αποβολή του Θώμου ο οποίος τιμωρήθηκε με κόκκινη κάρτα για την ανατροπή του Ασβεστόπουλου έξω από την περιοχή.


Στην εκτέλεση φάουλ του Χρήστου Αυγέρη η μπάλα στο 20ο λεπτό, σταμάτησε στο κάθετο δοκάρι της εστίας του Λασπίτη, μια καθοριστική φάση για την εξέλιξη της αναμέτρησης.

Στην αμέσως επόμενη φάση σε αντεπίθεση ο Μακρυπίδης άνοιξε το σκορ για την Αναγέννηση Στάνου στο 21′.

Αν και με αριθμητικό μειονέκτημα οι γηπεδούχοι σημείωσαν διπλασίασα τα τέρματα τους με τον Γώγα στο 47′ ενώ ο ίδιος ποδοσφαιριστής σημείωσε και δεύτερο προσωπικό τέρμα στο 82′ σφραγίζοντας το τελικό 3-0.

Κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης ο Ίναχος Βάλτου δεν εκμεταλλεύτηκε το γεγονός ότι έπαιζε με παίκτη παραπάνω για πάνω από 70 λεπτά, με τους γηπεδούχους να στέκονται καλύτερα και δίκαια να επικρατούν.

Διαιτητές: Ασημάκης, Κοσυφαρίνη, Κουτρομάνος

Οι ενδεκάδες

Αναγέννηση Στάνου (Κώστας Λιανός): Λασπίτης, Σκυλογιάννης, Μαραγκός, Θώμος, Μακρυπίδης, Τζαχρήστας (85′ Καρακώστας), Καραπάνος, Ελευθερίου, Μηλιάς, Γώγα © , Καβαλλάρης

ΑΟ Ίναχος Βάλτου (Δημήτρης Χήρας): Σουφλάκης, Ντούβαλης, Αυγέρης Ευθ. (75′ Μαργαρίτης) , Καπετανάκης, Μπισμπίκης, Ασβεστόπουλος, Βελέντζας, Ρουστεμάι, Αντωνόπουλος, Αυγέρης Χρ. ©, Μπούρος (62′ Μαργαρίτης Α.)

Χορηγούμενη
Share
Published by
PressRoom
Tags: Αναγέννηση Στάνου Β΄ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας Ίναχος Βάλτου