Δυτική Ελλάδα

Β΄ΕΛΜΕ : αποφάσεις της ΓΣ και κήρυξη στάσης εργασίας

epi-sxoleioΗ Γενική Συνέλευση της Β΄ ΕΛΜΕ Αιτωλοακαρνανίας που έγινε την Τετάρτη 22-1-2014 στο Παπαστράτειο 1ο Γυμνάσιο Αγρινίου αποφάσισε ομόφωνα το ακόλουθο πρόγραμμα δράσης σχετικά με την αξιολόγηση:

  1. Να καλέσει τους συλλόγους διδασκόντων να πραγματοποιήσουν συνεδρίαση το επόμενο διάστημα και να δηλώσουν την αντίθεση τους στην αυτοαξιολόγηση των σχολείων και την αξιολόγηση των εκπαιδευτικών.
  2. Να ζητήσει από τους συλλόγους διδασκόντων των σχολείων να ενημερώσουν το ΔΣ της Β΄ ΕΛΜΕ για το χρόνο πραγματοποίησης της συνεδρίασης, ώστε να παραστεί.
  3. Να συνεχίσει την ενημέρωση των συναδέλφων για το θέμα της αξιολόγησης με επισκέψεις στα σχολεία κάθε Πέμπτη.
  4. Να επιδιώξει τη ματαίωση, όπου είναι δυνατόν, των ενημερωτικών συναντήσεων με θέμα «αυτοαξιολόγηση εκπαιδευτικού έργου στη σχολική μονάδα» που πραγματοποιούνται από τους σχολικούς συμβούλους.
  5. Να πραγματοποιηθεί ενημερωτική ημερίδα με θέμα την αξιολόγηση.

Η ΓΣ στο πλαίσιο υλοποίησης των παραπάνω αποφάσισε την κήρυξη δίωρης στάσης εργασίας από 12:00 έως 14:00 για τη Πέμπτη 23-1-2014 για να εμποδίσουμε στην πράξη την πραγματοποίηση της προγραμματισμένης ενημέρωσης στο Γυμνάσιο, Λύκειο και ΕΠΑΛ Βόνιτσας από τον σχολικό σύμβουλο Απόστολο Βετσόπουλο.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button