Δυτική ΕλλάδαΡοή Ειδήσεων

Β΄ Αντιπροέδρος της ΓΣΕΒΕΕ ο α’ Αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου Αιτωλ/νίας Παναγιώτης Ράπτης

Την Τρίτη 2 Απριλίου 2019 πραγματοποιήθηκε κεντρική εκδήλωση εορτασμού για τα 100 χρόνια από την ίδρυση της Γενικής Συνομοσπονδίας Επαγγελματιών, Βιοτεχνών, Εμπόρων Ελλάδας, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, με θέμα «1919-2019: 100 χρόνια ΓΣΕΒΕΕ: Η ιστορία μας, ιστορία του τόπου μας», παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας κου Προκόπιου Παυλόπουλου, εκπροσώπων της κυβέρνησης, κομμάτων, κοινωνικών εταίρων, Επιμελητηρίων, φορέων και επαγγελματιών, εμπόρων και βιοτεχνών από όλη την Ελλάδα.

Η εκδήλωση προσπάθησε να αναδείξει τη σημασία του συνδικαλισμού των επαγγελματιών, βιοτεχνών και εμπόρων της Ελλάδας, αλλά και γενικότερα το ρόλο των μικρομεσαίων επιχειρήσεων στην ελληνική κοινωνική και οικονομική δομή.

Την επομένη ημέρα 3 Απριλίου 2019, κατά τη συνεδρίαση του Δ.Σ. της ΓΣΕΒΕΕ, ο Α’ Αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας κ. Παναγιώτης Ράπτης εξελέγη στο Προεδρείο της ΓΣΕΒΕΕ και κατέλαβε τη θέση του Β΄ Αντιπροέδρου.

Ο Παναγιώτης Ράπτης εκλέγεται ανελλιπώς μέλος του Δ.Σ. της ΓΣΕΒΕΕ από το 2003.

“Η εκλογή του είναι ιδιαίτερα τιμητική διάκριση για το Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας”, αναφέρεται σε ανακοίνωση του Επιμελητηρίου.

Ετικέτες

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close