Δυτική ΕλλάδαΡοή Ειδήσεων

Τζέιμς Σκουφής: O Ναυπάκτιος νεώτερος γερουσιαστής της Νέας Υόρκης

Ένας ακόμη Ναυπάκτιος o Τζέιμς Σκουφής, ποy διαπρέπει στο Εξωτερικό και κατακτά τα ανώτερα αξιώματα της Αμερικάνικης Δημόσιας ζωής.

Ο Δημήτρης (James) Σκουφής όχι μόνον έχει εκλεγεί γερουσιαστής στη πολιτεία της Νέας Υόρκης αλλά είναι ο νεώτερος σε ηλικία μόλις 31 ετών. O James πριν εκλεγεί γερουσιαστής υπηρέτησε 3 διετίες ως δημοτικός σύμβουλος εκπροσωπώντας την περιοχή του μέ επιτυχία.

Ο Δημήτρης είναι γιος του Γιώργου και εγγονός του Δημήτρη και της Γιαννούλας Σκουφή από τον οικισμό Αγία Τριάδα(Πλατάνου) Ορεινής Ναυπακτίας

Ο James Σκουφής , γεννημένος στο Flushing, Queens το 1987, κατοικούσε στην πόλη Woodbury και την κοιλάδα Hudson για πάνω από είκοσι χρόνια. Αποφοίτησε από το γυμνάσιο Monroe-Woodbury το 2005 και παρέλαβε το B.A. summa cum laude από το Πανεπιστήμιο George Washington και από το Πανεπιστήμιο Columbia.

Αφού πέρασε τα πρώτα χρόνια της ζωής του στη δημόσια στέγη της Νέας Υόρκης ο James κατανοεί τους αγώνες που κάνουν πολλές οικογένειες και γίνεται ισχυρός υποστηρικτής για τους εργαζόμενους και τήν μεσαία τάξη.

Εκτός από το πολύ αξιόλογο βιογραφικό πού κατέχει, οι νομοθετικές προτεραιότητες του James περιλαμβάνουν την αύξηση του κατώτατου μισθού στα 9,70 δολάρια ανά ώρα, την πλήρη κατάργηση του φόρου μισθωτών υπηρεσιών MTA, τις φορολογικές ελαφρύνσεις γιά τήν ανάπτυξη νέων μικρών επιχειρήσεων, τις φορολογικές κυρώσεις στο εξωτερικό, και στηρίζοντας τους βετεράνους που υπηρέτησαν τη χώρα.

Πριν από την εκλογή του, ο James ήταν Διευθυντής Έργου στο Amerigard Alarm & Security Corporation και μέλος του Board Wood Town.

Στο διοικητικό συμβούλιο της πόλης, ο Τζέιμς διακρίθηκε μετά τον τυφώνα Ειρήνη στηρίζοντας την τοπική κοινωνία και βοηθώντας τις πληγείσες οικογένειες με φαγητό, στέγη και οικονομική βοήθεια.

Υπερήφανος πατέρας ο Γιώργος Σκουφής πού έφυγε μετανάστης από την Αγία Τριάδα με τα λιγοστά σπίτια, όπως πολλοί Ναυπάκτιοι για το ”Αμερικάνικο όνειρο”.

Να ευχηθούμε στον Δημήτρη να συνεχίσει να κάνει υπερήφανους τους δικούς του ανθρώπους και τους συμπατριώτες του και σύντομα να τον δούμε σε ψηλά αξιώματα τιμώντας και βοηθώντας την Ελλαδα και την Ναυπακτία.

e-nafpaktia.gr

Ετικέτες

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close