Pressαρίσματα

Τυχαίο, τώρα που ήρθε ο "Εωσφόρος", ότι κυκλοφόρησε και η "βυζοπετσέτα";

pre-vyzopetseta
 Φίλες και φίλοι, ας μπούμε κατευθείαν στο ψητό: μετανοείτε! Και στη συνέχεια διαδώστε! Διότι δεν είναι δυνατόν να πρόκειται για σύμπτωση. Είναι ξεκάθαρο ότι πρόκειται για οργανωμένο σατανικό ή μάλλον… εωσφορικό σχέδιο ώστε να επέλθει η πλήρης κατάλυσις των ηθών.

Προσέξτε, ω επισκέπτες του σεπτού μας site, πως όλα είναι στη εντέλεια σχεδιασμένα. Διάφοροι στην μισητή Εσπερία απεφάσισαν να φέρουν το όνομα του διαβόλου στα σπίτια μας δίνοντας στον τρομερό καύσωνα που πλήττει την μισή Ευρώπη(μπλιαχ!) το όνομα “Lucifer”, δηλαδή “Εωσφόρος”!Προσέξτε, μιλάμε για ένα φαινόμενο που έχει παραλύσει την ανατολική γηραιά ήπειρο και που ταλανίζει την ευλογημένη μας χώρα εδώ και μέρες, πρόκειται, δε, να μας κάψει μέχρι και το ερχόμενο Σάββατο και ποιος ξέρει για πόσο παραιτέρω! Η Ιταλία και τα Βαλκάνια κυρίως πλήττονται από θερμοκρασίες οι οποίες έχουν ως αποτέλεσμα καταστροφικές πυρκαγιές και μεγάλες ζημιές στις καλλιέργειες, την ώρα που οι Αρχές κηρύττουν πολλές περιοχές σε «κόκκινο» συναγερμό.

Και οι αντίχριστοι δεν βρήκαν άλλο όνομα παρά το αμφιλεγόμενο “Εωσφόρος” που είναι και αρχαιοελληνικόν! Δια να διαβάλουν και τον χριστιανισμό και το αρχαιοελληνικό πνεύμα! Διότι ακούν τα παιδιά ότι το “έως” είναι η αυγή, άρα Εωσ-φόρος είναι αυτός που φέρνει το ξημέρωμα (ή, τέλος πάντων, είναι κάποιος λαμπρός σαν το άστρο της αυγής) και νομίζουν ότι πρόκειται για κάτι καλό,δεν γνωρίζουν ότι πρόκειται για τον εκπεσόντα (νο1 μέχρι να υποβιβαστεί κατηγορία…) Άγγελο που θα μας κάψει όλους!Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά, τις ίδιες μέρες κυκλοφορεί και η δόλια “Ta ta towel” όπως λέγεται, φίλες και φίλοι, σε ελεύθερη απόδοση “βυζοπετσέτα”! Αυτό το κατασκεύασμα που μπορείτε να δείτε στην φωτογραφία-ντοκουμέντο πιο πάνω, ήρθε ίνα καταλύσει εντελώς τις αντιστάσεις όλων και να σπείρει, εν μέσω καύσωνος, καινά δαιμόνια! Όπως κάτι που ουδείς γνώριζε: πως τα γυναικεία στήθη-ειδικώς όταν έχει καύσωνα και έχει χαλάσει το ερκοντίσιο- ιδρώνουν! Και χρειάζονται πετσέτα σε σχήμα στηθόδεσμου, ιδιαίτερα στις πιο… προικισμένες περιπτώσεις! Έλεος! Βγάλτε τις εικόνες από το μυαλό των αθώων!Φίλες και φίλοι, τι άλλο θα κάμουν για να εκτροχιάσουν τις νεότερες γενιές; Πότε θα ξεσηκωθούμε και θα αντισταθούμε σε “βυζοπετσέτες” και Εωσφόρους; Είναι σύμπτωση ότι μέσα στο δεύτερο όνομα υπάρχει το συνθετικό “-φόρος”; Δεν έχει σχέση με τον σημαιοφόρο που βγαίνει με κλήρωση ή με τους φόρους που μας έχουν βάλει παντού; Και το κυριότερο, τι (άλλο) μας κρύβουν; Ε;

η συντακτική εξοργισμένη μονάδα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button