Δυτική ΕλλάδαΡοή Ειδήσεων

Όταν η Αντιστράτηγος της ΕΛΑΣ Ζαχαρούλα Τσιριγώτη βραβεύτηκε στο Αγρίνιο

Η Ζαχαρούλα Τσιριγώτη, Αντιστράτηγος της ΕΛ.ΑΣ. κρίθηκε διατηρητέα κατά τις κρίσεις των αξιωματικών της ΕΛΑΣ.

Η κ. Τσιριγώτη είναι Γενική Επιθεωρήτρια Αστυνομίας Αλλοδαπών και Προστασίας Συνόρων και είναι η πρώτη γυναίκα Αντιστράτηγος στη ηγεσία της Αστυνομίας.


Η παραμονή της στο Σώμα αν μη τι άλλο αποδεικνύει την αποτελεσματικότητα και την αξιοσύνη των γυναικών αξιωματικών και σε κάθε περίπτωση αποτελεί πρότυπο για όλους τους αστυνομικούς.

Ο πρώην πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ακαρνανίας και μέλος του Δ.Σ. της Ένωσης Δ. Ραυτογιάννης, δεν ξέχασε τη μέρα που ο ίδιος είχε καλέσει και βραβεύσει την Αντιστράτηγο.

Ο κ. Ραυτογιάνννης έγραψε στο προφίλ του στο facebook:

“Μετά το πέρας των κρίσεων θα ήθελα να ευχηθώ από καρδιάς στην Γενική Επιθεωρητή Αστυνομίας Αλλοδαπών και προστασίας συνόρων Αντιστράτηγο κ.Τσιριγώτη Ζαχαρουλα καλή επιτυχία στο έργο της και καλή δύναμη.

Αποτελεί τιμή για τον τοπικό συνδικαλισμό και τον απλό Αστυνομικό, που ως τότε Πρόεδρος της Ε.Α.Υ. Ακαρνανίας φιλοξενήσαμε την Αντιστράτηγο στην πόλη του Αγρινίου και προβήκαμε στην βράβευση της.

Ο λόγος βράβευσης ποιός άλλος;

Φυσικά η ανύψωση του ηθικού των ανδρών και γυναικών της ΕΛ.ΑΣ , το ανθρωποκεντρικό μοντέλο διοίκησης το οποίο η Στρατηγός υπηρετεί…

Εύχομαι και Αρχηγός!”


Τοπική Διαφήμιση
Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button