Δυτική ΕλλάδαΡοή Ειδήσεων

Τροχήλατα σακίδια από την ALPHA BANK στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Θέρμου

Αποδέκτης της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης του ομίλου ALPHA BANK υπήρξε και το Κοινωνικό Παντοπωλείο Δήμου Θέρμου με την προσφορά 250 τροχήλατων σακιδίων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Κοινωνικού Παντοπωλείου:


“Είναι χαρακτηριστικό στην εποχή μας οι επιχειρήσεις και οι όμιλοι να προβαίνουν σε ενέργειες που αποσκοπούν στην αντιμετώπιση κοινωνικών ζητημάτων που δυστυχώς με την πάροδο του χρόνου αυξάνονται στη χώρα μας.

Ένας από αυτούς τους ομίλους αποτελεί και ο όμιλος ALPHA BANK , ο οποίος αναλογιζόμενος την ευθύνη που του αναλογεί απέναντι στην κοινωνία , στα πλαίσια της εταιρικής του υπευθυνότητας συμμετέχει στην κοινωνική ανάπτυξη και πρόοδο μετουσιώνοντας το ενδιαφέρον του για τις θεμελιώδεις ανθρώπινες αξίες σε δράσεις κοινωνικής προσφοράς προσφέροντας τρόφιμα σε ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού της χώρας.

Αποδέκτης της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης του ομίλου ALPHA BANK υπήρξε και το Κοινωνικό Παντοπωλείο Δήμου Θέρμου με την προσφορά 250 τροχήλατων σακιδίων με τρόφιμα για την κάλυψη των αναγκών των ευάλωτων ομάδων του τόπου μας στο πλαίσιο του προγράμματος «Χέρι Βοηθείας» που υλοποιεί.

Η παράδοση των σακιδίων πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 2 Απριλίου , παρουσία του Ι. Κανελλάκη – Υποδιευθυντή της διευθύνσεως Καταστημάτων Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδας και Ιονίων Νήσων, της Κ. Πικραμμένου – Στέλεχος Διευθύνσεως Marketing και Δημοσίων Σχέσεων , δύο στελεχών της alpha bank από καταστήματα του Αγρινίου , του Σ. Κωνσταντάρα – Δημάρχου Θέρμου και των υπαλλήλων του Κοινωνικού Παντοπωλείου.

Ευχαριστούμε θερμά την ALPHA BANK για την πρωτοβουλία της να υποστηρίξει το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου μας.

Ευχόμαστε να παραμείνει πρότυπο ομίλου που επιδεικνύει ευαισθησία σε κοινωνικά ζητήματα και να διέπεται από τον σεβασμό προς τον άνθρωπο και την ανθρώπινη αξιοπρέπεια.”


Τοπική Διαφήμιση
Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button