ΓεγονόταΡοή Ειδήσεων

Γέφυρα Αρτοτίβας – «Άγιο» είχαν φοιτητές από το Αγρίνιο

«Άγιο» είχαν φοιτητές από το Αγρίνιο την περασμένη Τετάρτη όταν στο δρόμο κοντά στο γεφύρι της Αρτοτίβας, το αυτοκίνητο «έφυγε» προς τα πίσω από ύψος 3-4 μέτρων και προσγειώθηκε πάνω σε μια μεγάλη πέτρα.

Το συμβάν έγινε τις απογευματινές ώρες της Τετάρτης 24/3, όταν οι δυο φοιτητές από το Αγρίνιο προσπάθησαν να φτάσουν στο γεφύρι της Αρτοτίβας με το αυτοκίνητό τους.

Σε κάποιο σημείο, κοντά στην γέφυρα, ο δρόμος υποχώρησε, και το αυτοκίνητο “έφυγε” προς τα πίσω και από ύψος 3-4 μέτρων προσγειώθηκε πάνω σε μια μεγάλη πέτρα. Ο οδηγός και ο συνεπιβάτης του είχαν μεγάλη τύχη που δεν τραυματίστηκαν.

Στη συνέχεια κάλεσαν την αστυνομία στο Θέρμο. Την επόμενη μέρα ένα τρακτέρ από την Πίνα, έφτασε στο σημείο του ατυχήματος και τους βοήθησε να ξεμπλέξουν από την δύσκολη κατάσταση στην οποία βρέθηκαν.

Τα ανωτέρω αναφέρει ο κ. Περ. Καπετανόπουλος σε ανάρτηση του στη σελίδα Αυτοδιοίκηση και Περιφέρεια σημειώνοντας πως ο δρόμος είναι επικίνδυνος και τονίζοντας την ανάγκη η Αυτοδιοίκηση- Δήμος και Περιφέρεια- «να δώσουν στους Έλληνες φορολογούμενους ένα υποφερτό δρόμο, που να μην αποτελεί ρίσκο η διέλευσή του».

Δείτε εικόνες:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button