ΓεγονόταΡοή Ειδήσεων

Τροχαίο ατύχημα στην εθνική οδό στο Αγρίνιο

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το απόγευμα της Τετάρτης (23/4) στην Εθνική Οδό Αντιρρίου-Ιωαννίνων, στο Αγρίνιο, κοντά στο Corali.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα δύο οχήματα συγκρούστηκαν ενώ είχαν κατεύθυνση προς Μακρυνεία με το λευκό όχημα να προπορεύεται.


Στο σημείο κλήθηκε και προληπτικά ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Τα αίτια του συμβάντος ερευνά η Τροχαία Αγρινίου.

troxaio

troxaio (2)

Χορηγούμενη

papathanasiou2025 Τοπική Διαφήμιση
print Τοπική Διαφήμιση

Ένα Σχόλιο

  1. Ξεχασμένη Εθνική Οδός από το 1970 από κόμβο λυσιμαχιας μέχρι και Ερμιτσα. Και από κόμβο Άγιου Δημητρίου έως λίμνη Αμβρακίας. Όλα ξεχασμένα. Χωρίς άσφαλτο, χωρίς διαπλατήνσεις, χωρίς διαγραμισεις Χωρίς φωτισμό χωρίς νισιδες Ασφαλείας (κόμβο Συκιάς, κόμβος ΛΥΣΙΜΑΧΕΙΑ, Κόμβος Άγιου Δημητρίου, Κόμβος Σταδίου, Κόμβος, Αμαλίας, Κόμβος Μ Χώρας, κλπ κλπ. Όλα στην Ελλάδα του 1970 τότε που τα οχήματα ήταν μετρημένα, και πήγεναν με το ζωρι 100 χιλιόμετρα ανά ώρα. Ελλάδα 2025-2030 Κατάντια.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button