ΆποψηΡοή Ειδήσεων

Άποψη: Πολιτική εξαπάτηση των δημοτών Ακτίου-Βόνιτσας με τα σκουπίδια της Λευκάδας

Η Πλειοψηφία της Δημοτικής Αρχής με Δήμαρχο το κ. Αποστολάκη και η Μείζων Αντιπολίτευση με επικεφαλής τον κ. Κασόλα μετατρέπουν το ΧΥΤΑ- χωματερή πολυτελείας της 3ης Γεωγραφικής Ενότητας της ΠΕ Αιτ/νιας σε χωματερή της Λευκάδας και του Μεγανησίου.

Πρόκειται για πρωτοφανή πολιτική εξαπάτηση των Δημοτών του Δήμου Ακτίου- Βόνιτσας από το Δήμαρχο κ. Αποστολάκη και τον επικεφαλή της Μείζονος Αντιπολιτευσης κ. Κασόλα. Ένα τρίμηνο αφ΄ότου ανέλαβαν άλλαξαν στις θέσεις τους, με τις οποίες ζήτησαν τη ψήφο των Δημοτών.


-Γιατί άραγε; -Ποιο είναι το όφελος του τόπου μας;
-Ένα τρίμηνο έντονων διεργασιών, ερήμην του Δημοτικού Συμβουλίου και των Δημοτών. -Γιατί;……..

Και ενώ έχει παρθεί ομόφωνη απόφαση (ΑΔΑ 66Σ4ΟΞΚΚ-1ΘΜ) από το ΔΣ του ΦΟΣΔΑ (κ. Κασόλας, κ. Αποστολάκης Γεώργιος, κ. Τσακάλης, ο κ. Τριανταφυλλάκης, ο κ. Γερόλυμος) να μεταφερθούν 12.000 τόνοι (δώδεκα χιλιάδες τόνοι) απορριμμάτων από το Δήμο Λευκάδας, ενώ οι Λευκαδίτες πανηγυρίζουν και ενώ τη Δευτέρα 25/11/2019 συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου- Ακτίου Βόνιτσας ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ.
-Το Σάββατο 23 Νοεμβρίου 2019 θα δημοσιεύσουμε σχετικό άρθρο.

-Καλώ όλους τους Δημότες να ακούσουν παρακάτω τη συνέντευξη του Δημάρχου της Λευκάδας κ. Καλού.
-Καλώ τον Αναπληρωτή Δήμαρχο κ. Βίτσα, το Δημοτικό Σύμβουλο κ. Καούρα, το Δημοτικό Σύμβουλο κ. Πανταζή, το Δημοτικό Σύμβουλο κ. Πογωνιώτη, το Δημοτικό Σύμβουλο κ. Παξινό, να αναλάβουν τις ευθύνες τους.
-Καλώ όλους τους Δημοτικούς Συμβούλους να θέσουν το θέμα προς συζήτηση, και ΟΧΙ ΣΕ ΑΠΛΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ.

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ…….

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ
1)-Καλώ όλους τους Δημότες να ακούσουν τη συνέντευξη του Δημάρχου της Λευκάδας κ. Καλού.
Φράσεις κλειδιά: η Οδύσσεια έφτασε στο τέλος της, στην αίτηση για το δεύτερο κύτταρο προστέθηκε η λέξη απορρίμματα, σε έξι μήνες θα παρθούν και άλλες αποφάσεις, στη χωματερή της Λευκάδας θα δημιουργηθεί Αιολικό Πάρκο, ο κάτοικος της Παλαίρου θα πληρώνει 37,20 ευρώ και ο Δημότης της Λευκάδας 40 ευρώ.

2)-Άγνωστο ποιος θα διοικεί το ΦΟΣΔΑ. Σε κάθε περίπτωση ο Δήμος Ακτίου- Βόνιτσας θα είναι μειοψηφία!!!!!!!.

3)-Εδώ και χρόνια έγραφα και έλεγα, όποιος δεματοποιεί απορρίμματα το κάνει για να τα μεταφέρει. Εργοστάσιο στη Λευκάδα δεν υπάρχει (θα δημοπρατηθεί, και πότε;) προχωρούσα και έλεγα, Θα έρθουν τα απορρίμματα από Λευκάδα και του Μεγανήσι ως έχουν. Τότε με χαρακτήριζαν κάποιοι (γνωστοί, παρά πολύ γνωστοί, με γνωστό το καθοδηγητή τους) γραφικό και τρελό του χωριού. Τώρα ας κοιτάξουν το καθρέπτη τους και θα τους ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ.

Advertisements
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
farmakis banner Πολιτική Διαφήμιση
papanastasiou 600x338 Πολιτική Διαφήμιση
pistiolas omilia 1000x563 (1) Πολιτική Διαφήμιση
pap tsalafouti bruschetta 1000x563px copy Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button