ΕξελίξειςΠολιτικήΡοή Ειδήσεων

Μ. Τριανταφύλλου: Μετά τις φονικές πυρκαγιές, επισκέφθηκε την Πυροσβεστική

Για το επίπεδο ετοιμότητας ως προς την αντιμετώπιση φυσικών καταστροφών στην Αιτωλοακαρνανία, θέλησε να ενημερωθεί η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Μαρία Τριανταφύλλου, οκτώ μέρες μετά την μεγάλη καταστροφή στην Ανατολική Αττική

Συγκεκριμένα, την Πυροσβεστική Υπηρεσία επισκέφθηκε η βουλευτής, όπου είχε την ευκαιρία, να ενημερωθεί από το διοικητή, κ. Μπόκα, για το επίπεδο ετοιμότητας στην αντιμετώπιση κινδύνων από φυσικές καταστροφές.


Ο διοικητής, ενημέρωσε για την εμπειρία, που έχει προκύψει από την πρόσφατη εκδήλωση ακραίων καιρικών φαινομένων, για τη διάταξη των δυνάμεων στο νομό μας, αλλά και για τις δυνατότητες βελτίωσης της λειτουργίας της υπηρεσίας.

Η Μαρία Τριανταφύλλου μάλιστα, σύμφωνα με ανακοίνωση του γραφείου της, τόνισε πως η χώρα βίωσε μιαν ανείπωτη καταστροφή και τίποτε δεν θα πρέπει, να μείνει αναπάντητο, ως προς τα αίτια των φονικών πυρκαγιών.

Η βουλευτής, σημείωσε ακόμη ότι είναι πολύ θετικό ότι το Συντονιστικό Όργανο Πολιτικής Προστασίας έχει συνεδριάσει επανειλημμένως για την χαρτογράφηση κινδύνου δασικής πυρκαγιάς και ευπαθών περιοχών και την ενεργοποίηση δικτύου ενημέρωσης. Ωστόσο, δεν υπάρχουν περιθώρια εφησυχασμού. Πρέπει άμεσα να προτεραιοποιηθούν εκείνα τα μέτρα, που θα ενισχύσουν και θα προσαρμόσουν, στο μέτρο του δυνατού, τις δυνάμεις αντιμετώπισης των φυσικών καταστροφών στη νέα σκληρή πραγματικότητα των ακραίων καιρικών φαινομένων.

Τοπική Διαφήμιση
papathanasiou tsalafouti Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button