ΑυτοδιοίκησηΠολιτικήΡοή Ειδήσεων

Προοδευτικό πόλο απέναντι στον Γ. Παπαναστασίου ζήτησε ο Δημ. Τραπεζιώτης

Σε συνάντηση της παράταξής του

Πριν από λίγο ολοκληρώθηκε η συνάντηση των μελών της δημοτικής παράταξης «Ανατροπή Τώρα» με επικεφαλής τον Δημήτρη Τραπεζιώτη σε ξενοδοχείο του Αγρινίου. Στην συνάντηση παραβρέθηκαν αρκετοί υποψήφιοι, εκλεγμένοι δημοτικοί σύμβουλοι και τοπικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ με την ιδιότητα στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ , παραβρέθηκε και ο Βλάσης Σφυρής δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη του Παύλου Μοσχολιού.

Ο κ. Τραπεζιωτης, εδώ και μερικούς μήνες έχει αποσαφηνίσει την πρόθεση του να είναι εκ νέου υποψήφιος δήμαρχος και με την συνάντηση αυτή, που για πολλούς έγινε πολύ νωρίς, επιχειρεί προφανώς να τεθεί επικεφαλής ενός «προοδευτικού μετώπου» απέναντι στον Γιώργο Παπαναστασίου. Όλα αυτά όμως την στιγμή που στον ευρύτερο χώρο της κεντροαριστεράς γίνονται αρκετές ζυμώσεις και υπάρχουν και αρκετοί ενδιαφερόμενοι.

Στην εκδήλωση, σύμφωνα με πληροφορίες,  έγινε αποδόμηση της μέχρι σήμερα πορείας της δημοτικής αρχής, τονίστηκε πως μπορεί να υπάρξει πραγματική ανατροπή, με συνεργασίες όμως στον προοδευτικό χώρο, ενώ ήταν σαφής ο διάθεση του επικεφαλής να μην ταυτιστεί με τον ΣΥΡΙΖΑ,  αφού θεώρει και πολύ σωστά, πως αυτό πιθανότατα μονό κακό θα του κάνει, μιας και οι πολιτικές συνθήκες είναι τελείως διαφορετικές, σε σχέση με αυτές που επικρατούσαν το 2014.
Ακόμη και τότε όμως η παράταξη Τραπεζιώτη είχε αποσπάσει πολύ χαμηλότερο ποσοστό σε σχέση με αυτό του ΣΥΡΙΖΑ ενώ αντιθέτως ο Παύλος Μοσχολιός είχε πολύ υψηλότερο σε σχέση με αυτό που πήρε η Δημοκρατική Συμπαράταξη λίγους μήνες αργότερα.

Στην εκδήλωση πήραν το λόγο αρκετοί παριστάμενοι σχετικά με τους όρους που θα πρέπει να υπάρχουν , ώστε το εγχείρημα να έχει και ουσία, ενώ πιθανότατα την Πέμπτη ο κ. Τραπεζιώτης να δώσει στη δημοσιότητα ανακοίνωση με τις θέσεις και τις προτάσεις του.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button