ΜουσικήΠολιτισμόςΡοή Ειδήσεων

Πρώτη θέση για το τραγούδι “Αχελώος” του Αγρινιώτη Σπ. Νικολάου σε διαγωνισμό ΤΟΡ 20

Ο Σπύρος Νικολάου και οι Re Salto κατακτούν την 1η θέση με το τραγούδι “Αχελώος” στον διαγωνισμό ΤΟΡ 20 του Πενταγράμμου για τον μήνα Φεβρουάριο. Η διάκριση αυτή έχει ιδιαίτερη σημασία γιατί συμμετείχαν 50 διαγωνιζόμενοι και ανάμεσά τους πολλοί γνωστοί καλλιτέχνες.

Ο Σπύρος Νικολάου τον Ιούνιο του 2018 συμμετείχε μαζί με τους RESALTO στην έναρξη της Ευρωπαϊκής Γιορτής της Μουσικής για την κοιλάδα του Αχελώου και τραγούδησε στη γέφυρα του Κοράκου.
Ακολούθησε το περασμένο καλοκαίρι περιοδεία στην κοιλάδα κατά την οποία εμπνεύστηκε, συνέθεσε και τραγούδησε ένα υπέροχο τραγούδι για τον Αχελώο και τα γεφύρια του το οποίο μιλά για την ιστορία και τα πάθη του θρυλικού ποταμού. Από την πρώτη στιγμή αγαπήθηκε και αγκαλιάστηκε από τους ανθρώπους της κοιλάδας και ήταν αυτοί που το υποστήριξαν με όλες τους τις δυνάμεις και το ανέδειξαν πρώτο στο διαγωνισμό.

Τον Σπύρο Νικολάου μαζί με τους Γιάννη Νικολαίδη, Νεκτάριο Αποστολιώτη, Ανδρέα Τσιουραντάνη, Κατερίνα Κουτσουπιά, Βενιαμίν Γερνά , Παντελή Σαμψώνα (Re Salto) έχουμε τη χαρά να τους απολαμβάνουμε στην Μουσική Σκηνή ΑΝΔΡΟΜΕΔΑ και ετοιμάζουν το δικό τους Re Salto στα μουσικά πράγματα της χώρας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button