Δυτική ΕλλάδαΡοή Ειδήσεων

Τραγωδία Τεμπών: Χωρίς μουσική τα καταστήματα εστίασης και στο Αγρίνιο λόγω πένθους

Από τον Σύνδεσμο Ιδιοκτητών Καταστημάτων Αναψυχής και Εστίασης Λάρισας κατατέθηκε σχετικό αίτημα στην Εστίαση του Αγρινίου

Χωρίς μουσική λειτουργούν τις απογευματινές ώρες τα καταστήματα εστίασης του Αγρινίου, μετά από αίτημα που κατέθεσε στην Εστίαση του Αγρινίου ο Σύνδεσμος Ιδιοκτητών Καταστημάτων Αναψυχής και Εστίασης Λάρισας.

Με την θεσσαλική πόλη και όλο το πανελλήνιο να πενθεί για την τραγωδία των Τεμπών, το αίτημα έγινε αποδεκτό και οι καταστηματάρχες του Αγρινίου ενημερώθηκαν από τον πρόεδρο της Ένωσης Επαγγελματιών Εστίασης, Αναψυχής & Ψυχαγωγίας Αγρινίου, Κωνσταντίνο Ναστούλη. Μάλιστα ορισμένα κέντρα διασκέδασης δεν θα ανοίξουν καθόλου σήμερα.


Η σχετική ενημέρωση:

Κατόπιν του τραγικού δυστυχήματος στην περιοχή των Τεμπών και την απώλεια δεκάδων συνανθρώπων μας, τα καταστήματα εστίασης του Νομού Λάρισας σήμερα 1/3/2023 αποφάσισαν να λειτουργήσουν χωρίς μουσική ως το ελάχιστο φόρο προς όλες αυτές τις άδικες απώλειες.

Η Ένωση Επαγγελματιών Εστίασης Αναψυχής & Ψυχαγωγίας Αγρινίου προτείνει στα μέλη του να ακολουθήσουν την παραπάνω κίνηση ως ένδειξη πένθους και συμπαράστασης σε όλες αυτές τις οικογένειές που αναζητούν ακόμα τους δικούς τους ανθρώπους.

Ως εκ τούτου τα καταστήματα στην περιοχή μας και όχι μόνο θα λειτουργήσουν σήμερα χωρίς μουσική.

Σε σχετική ανακοίνωση του συλλόγου της Λάρισας αναφέρεται:

Ο Σύλλογος Επαγγελματιών Δισκοθετών Λάρισας (Σ.Ε.Δι.Λ) και ο Σύνδεσμος Ιδιοκτητών Καταστημάτων Αναψυχής και Εστίασης Λάρισας (Σ.Ι.Κ.Α.Ε.Λ) αποφάσισαν από κοινού σήμερα, Τετάρτη 1 Μαρτίου 2023, ως ελάχιστη ένδειξη σεβασμού στη μνήμη των θυμάτων του δυστυχήματος που συγκλόνισε όλη την Ελλάδα και ως ελάχιστη ένδειξη συμπαράστασης στις οικογένειές τους να μην υπάρξει κανένα είδος αναπαραγωγής μουσικής (dj, live, ραδιόφωνo/spotify κ.α.) στα καταστήματα εστίασης του Νομού Λάρισας.

Advertisements
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
farmakis banner Πολιτική Διαφήμιση
papanastasiou 600x338 Πολιτική Διαφήμιση
synthima pistioals 600x338 Πολιτική Διαφήμιση
pap tsalafouti bruschetta 1000x563px copy Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button