Βουλευτικές Εκλογές 2019Ροή Ειδήσεων

Με αιχμές για “μαγειρέματα” και αναφορές στην αξία της Πολιτικής, το μετεκλογικό μήνυμα του Σάκη Τορουνίδη

Με σαφείς αιχμές για “μαγειρέματα” και κάποιους που απαξιώνουν την έννοια και την αξία της πολιτικής, ο υποψήφιος βουλευτής του ΚΙΝΑΛ στην Αιτωλοακαρνανία, έστειλε το δικό του μετεκλογικό μήνυμα.

Ο Σάκης Τορουνίδης ευχαριστει για την ιδιαίτερη αγάπη τους όσους τον στήριξαν και εύχεται κάποτε “…να καταφέρουμε να περιθωριοποιήσουμε τα “μαγειρέματα” κάποιων και να αναδείξουμε τις Αξίες”.

Γράφει συγκεκριμένα:

“Φίλες και Φίλοι,


Η Πολιτική είναι το ανώτερο πεδίο εξευγενισμού και ηθικής ανάτασης του Ανθρώπου.Είναι συνώνυμη των Αξιών, του Ανθρωπισμού, της Παιδείας, της Αρετής, της Ηθικής, της Αγάπης προς την Πόλη και τους Ανθρώπους. Στα μάτια όμως κάποιων είναι ό,τι πιο ευτελές και ό,τι πιο ψεύτικο υπάρχει…Αυτοί, δυστυχώς, το “Αιέν αριστεύειν” συνεχίζουν να το κάνουν “Αιέν κακιστεύειν”…

Φίλες και Φίλοι,

Θέλω να σας ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου για την δυνατή στήριξη σας στο ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ και στο πρόσωπό μου.Στο όμορφο αυτό ταξίδι που κάναμε στην Αιτωλοακαρνανία, με συγκίνησε η ιδιαίτερη αγάπη σας. Συναισθήματα που θα μας συνδέουν σε όλη μας τη ζωή. Η ψήφος έρχεται και παρέρχεται, η αγάπη όμως είναι διαχρονική και μένει .

Θα συνεχίσουμε όλοι μαζί να αγωνιζόμαστε για το καλό της χώρας και του νομού μας.

Ποιος ξέρει; Ίσως κάποια στιγμή καταφέρουμε να περιθωριοποιήσουμε τα “μαγειρέματα” κάποιων και να αναδείξουμε τις Αξίες.

Λένε ότι ως νικητής έχεις τους περισσότερους φίλους, αλλά ως νικημένος τους καλύτερους.

Ας γίνει επιτέλους Προορισμός μας η Αιτωλοακαρνανία…

Τορουνίδης Αθανάσιος (Σάκης)

Υποψήφιος Βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής”.

Τοπική Διαφήμιση
Τοπική Διαφήμιση

Ένα Σχόλιο

 1. “Ποιος ξέρει; Ίσως κάποια στιγμή καταφέρουμε να περιθωριοποιήσουμε τα «μαγειρέματα» κάποιων και να αναδείξουμε τις Αξίες”
  Ομιλείτε για αξίες εσείς που δεν γνωρίζετε τι σημαίνει η λέξη αξία..
  Η αλήθεια είναι ότι ο κόσμος σας τιμώρησε … η τρίτη θέση είναι για εσάς τιμητική αλλά και το “κύκνειο άσμα” σας πολιτικά
  Λάβατε αυτό που σας άξιζε και μην ομιλείτε για μαγειρέματα … “ξεπουλήσατε τον τόπο μας για μια καρέκλα” και τολμάτε να μιλάτε για αξίες..
  Στο νου σας είχατε μόνο την προσωπική σας προβολή και το χρήμα..

  Από τους Ιναχιώτες

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button