Γεγονότα

Συγκέντρωση αγροτών στον κόμβο Κεφαλόβρυσου – χωρίς αποκλεισμό δρόμου (video-φωτο)

koi-agrotes-kefal2Σε εξέλιξη είναι τώρα συγκέντρωση αγροτών με τρακτέρ στον κόμβο Κεφαλοβρύσου σε υλοποίηση της απόφασης που πάρθηκε στην συγκέντρωση της περασμένης Κυριακής.

Ανοιχτό ακόμη παραμένει το ενδεχόμενο για συμβολικό αποκλεισμό της κυκλοφορίας .

Νεότερη ενημέρωση 1:24: Τελικώς δεν θα υπάρξει σήμερα αποκλεισμός του δρόμου κάτι που ενδεχομένως θα συμβεί αύριο Τετάρτη. Στο σημείο όμως θα παραμείνουν αγρότες και για το λόγο αυτό μεταφέρθηκε και λυόμενο.

O κ. Κώστας Πουρνάρας, μέλος της συντονιστικής επιτροπής του μπλόκου Κεφαλοβρύσου , εξήγησε πως “στόχος των κινητοποιήσεων είναι να επιτευχθούν καλύτεροι όροι για το ασφαλιστικό”, ενώ τόνισε πως “επιπλέον αίτημα των Αιτωλοακαρνάνων είναι η αποκατάσταση της αδικίας σχετικά με την ελιά Καλαμών, με την απόφαση που πάρθηκε πίσω για να εξυπηρετήσει μικροπολιτικά συμφέροντα”, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε . Στη συνέχεια εξήγησε πως, επιπλέον αίτημα των αγροτών της περιοχής είναι η δημιουργία προϋποθέσεων για Αγροτικό Επιμελητήριο στην Αιτωλοακαρνανία , “ώστε να υπάρξει επίσημος φορέας που θα βοηθήσει τον πρωτογενή τομέα να αναπτυχθεί”.

Στη συνάντηση συμμετείχαν και κτηνοτρόφοι, ενώ όπως ενημέρωσε ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Κτηνοτροφικών Συλλόγων Αιτωλοακαρνανίας κ. Παναγιώτης Μολώνης, την Παρασκευή  στις 12:00 μ.μ κτηνοτρόφοι θα συγκεντρωθούν στην Κυψέλη για να συζητήσουν τις περεταίρω κινητοποιήσεις τους: “Στο μπλόκο των αγροτών στο Κεφαλόβρυσο θα συμμετέχουν και οι κτηνοτρόφοι”, εξήγησε ο ίδιος, ενώ αναφέρθηκε στο ασφαλιστικό , την βαριά φορολόγηση “που δεν αφήνει κτηνοτρόφους και αγρότες να βγάλουν το ελάχιστο κέδρος από τη δουλειά τους” και σε όλα εκείνα τα προβλήματα που οδήγησαν τους κτηνοτρόφους σε κινητοποιήσεις στο πλευρό των αγροτών.

koi-agrotes-kefal1koi-agrotes-kefal8

koi-agrotes-kefal27

koi-agrotes-kefal2

koi-agrotes-kefal4

koi-agrotes-kefal2

koi-agrotes-kefal5

koi-agrotes-kefal3

koi-agrotes-kefal7

koi-agrotes-kefal6

koi-agrotes9

koi-agrotes-kefal15

koi-agrotes-kefal16

koi-agrotes-kefal17

koi-agrotes-kefal18

koi-agrotes-kefal19

koi-agrotes-kefal20

koi-agrotes-kefal21

koi-agrotes-kefal22

koi-agrotes-kefal23

koi-agrotes-kefal24

koi-agrotes-kefal25

koi-agrotes-kefal26

koi-agrotes-kefal28

koi-agrotes-kefal29

koi-agrotes-kefal30

koi-agrotes-kefal31

koi-agrotes-kefal32

koi-agrotes-kefal33

koi-agrotes-kefal34

koi-agrotes-kefal35

koi-agrotes-kefal36

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close