Γεγονότα

Ένοπλη ληστεία στα ΕΛΤΑ Παναιτωλίου-ευρύτατες αναζητήσεις (φωτο)

geg-listeia-panaitolio1Ευρείες αναζητήσεις γίνονται αυτήν την ώρα στην περιοχή του Παναιτωλίου, μετά από ληστεία που έγινε από ένοπλο άτομο.

Η λεία του δράστη , που φορούσε κράνος, δεν έχει γίνει γνωστή και σύμφωνα με πληροφορίες, μετά την διάπραξη της ληστείας διέφυγε με δίκυκλο.

Η ληστεία φέρεται να έγινε με περίστροφο, με το οποίο απειλήθηκε πελάτης , λένε κάτοικοι της περιοχής που βρίσκονται στο σημείο και ο ταχυδρομικός υπάλληλος  έδωσε στον οπλοφόρο άγνωστο χρηματικό ποσό.
Ο δε δράστης φέρεται να έφυγε με παλιά μηχανή και έδειξε πως δεν γνώριζε καλά τον τρόπο διαφυγής του.

Συνεχής ενημέρωση για την ληστεία και τις έρευνες στο agriniopress.gr

12:49 Ο δράστης φέρεται λίγα μέτρα μετά το ταχυδρομείο να πέταξε το όπλο που χρησιμοποίησε , το οποίο έχει περισυλλεγεί από τους αστυνομικούς. Παράλληλα και η μηχανή που χρησιμοποίησε έχει βρεθεί στον δρόμο μεταξύ Παναιτωλίου – Αβόρανης και εικάζεται πως ο δράστης κινειται αυτήν την ώρα πεζός στην περιοχή.

13:20 Περίπου τρεις χιλιάδες ευρώ η λεία του δράστη , σύμφωνα πληροφορίες, ενώ οι αναζητήσεις συνεχίζονται και επικεντρώνονται στην περιοχή της Αβόρανης.

13:50 Κλιμάκιο των ΕΛΤΑ από την Πάτρα πρόκειται να κάνει την αναλυτική καταμέτρηση των κλαπέντων χρημάτων, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες δεν αποκλείεται το περίστροφο που χρησιμοποιήθηκε να είναι ρέπλικα και όχι γνήσιο. Πληροφορίες αναφέρουν πως έφερε άσφαιρα φυσίγγια.

16:00 Οι έρευνες συνεχίζονται αλλά ο δράστης παραμένει άφαντος. Μαρτυρίες αναφέρουν πως κατά την ώρα της ληστείας ο άγνωστος άνδρας πυροβόλησε και μια φορα στον αέρα για εκφοβισμό.
geg-listeia-panaitolio2

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button