Γεγονότα

Τώρα: φωτιά στη ΔΕΗ στις Ραϊνες (φωτο)

geg-fwtia-raines1
Πυκνός μαυρος καπνός, ορατός από το Αγρίνιο, βγαίνει από την περιοχή Ραϊνες του δήμου Αγρινίου. Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για βραχυκύκλωμα και εκδήλωση φωτιάς στον τοπικό υποσταθμό της ΔΕΗ, ενώ δεν έχει αποσαφηνιστεί σε τι μέγεθος έχει η φωτιά εξαπλωθεί, ουτε πως ξεκίνησε.
geg-fwtia-raines2

Στο σημείο πριν από λίγη ώρα έσπευσαν ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις (τρια οχήματα και αρκετοί  άνδρες) από το Αγρίνιο. Συμφωνα με νεώτερες πληροφορίες, οι προσπάθειες κατάσβεσης γινονται με πολύ μεγαλη προσοχή, αφου στον υποσταθμό υπάρχουν έυφλεκτα υλικά και δεν αποκλειεται κίνδυνος εκρήξεων, ενώ παραλληλα δεν ειναι γνωστό εαν η ΔΕΗ θα προχωρήσει και σε διακοπές ρεύματος.
Αξίζει να σημειωθει πως παλιότερα η ΔΕΗ αποσαφήνισε πως και στον συγκεκριμενο υποσταθμό, όπως και σε όλους της χώρας, δεν υπάρχει κλοφέν.

geg-fwtia-raines3

Ειναι αξιοσημειωτο ακόμη  πως στον συγκεκριμενο υποσταθμο στις Ραϊνες πριν απο μερικούς μήνες εκδηλώθηκε και πάλι φωτιά, σε αποθήκη, που δεν εξαπλώθηκε. Τωρα όμως η κατάσταση φαινεται προς το παρον πως ειναι σοβαρότερη.

11:45 Σύμφωνα με νεώτερες πληροφορίες του agriniopress.gr η φωτιά εκδηλώθηκε σε μετασχηματιστή που εχει καει, μαζι με καλώδια, μονωτικά υλικά κλπ. Η κατασταση φαινεται πως ειναι ελεγχόμενη απο την Πυροσβεστική και δεν υπάρχει κίνδυνος επέκτασης. Πιθανολογειται όμως πως η κατασβεση της θα καθυστερήσει, αφού απαιτει ειδικους χειρισμούς.

geg-fwtia-raines4

geg-fwtia-raines7

geg-fwtia-raines8

geg-fwtia-raines9

geg-fwtia-raines10

geg-fwtia-raines11

 

Περισσότερη ενημέρωση σε λίγο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button