Εκλογές

«Τώρα είναι η ευκαιρία…» (video)

po-syriza-proeklogiki-agrinio7

Προεκλογική συγκέντρωση από  τον ΣΥΡΙΖΑ πραγματοποιήθηκε χθες βράδυ στην κεντρική πλατεία στο Αγρίνιο, με βασικούς ομιλητές τον ευρωβουλευτή  και εκ νέου υποψήφιο ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ κ. Νίκο Χουντή, καθώς και τον υποψήφιο ευρωβουλευτή Σωτήρη Μάρταλη.

Σύντομο χαιρετισμό απήυθυνε πρώτος ο Γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής Θανάσης Γαλατάς που δήλωσε: «η απάντηση των πολιτών, αν βέβαια δεν είναι ευχαριστημένοι από την υπάρχουσα κατάσταση, θα πρέπει να είναι Τραπεζιώτης για τον δήμο, Χατζηλάμπρου για Περιφέρεια, ΣΥΡΙΖΑ για το Ευρωκοινοβούλιο».

po-syriza-proeklogiki-agrinio9

Αμέσως μετά μίλησε ο υπ. Δήμαρχος Αγρινίου Δημήτρης Τραπεζιώτης, που και σε αυτή του την ομιλία κάλεσε τους Αγρινιώτες να είναι συμμέτοχοι «στην Ανατροπή που το Αγρίνιο και η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας έχει ανάγκη».

po-syriza-proeklogiki-agrinio6

Τον λόγο πήρε βέβαια και ο υπ. Περιφερειάρχης Βασίλης Χατζηλάμπρου, που τόνισε την ανάγκη να αλλάξει η υπάρχουσα πολιτική για την Περιφέρεια, να γίνει μια νέα αρχή αφού «τώρα είναι η ευκαιρία».

po-syriza-proeklogiki-agrinio5

Σε αυτή την ανάγκη ανατροπής εστίασαν και οι δύο υποψήφιοι Ευρωβουλευτές που πήραν στη συνέχεια τον λόγο: «Έχει ιδιαίτερη σημασία για την επόμενη μέρα, οι εικόνες που βλέπουμε καθημερινά στα κανάλια, η θέση του Βενιζέλου, για παράδειγμα, να λέει ότι αν δεν πάρουν πάνω από 10% θα πέσει η κυβέρνηση, η αμφισβήτηση στη Ν.Δ. που βλέπουμε να κατεβαίνουν αντάρτικα ψηφοδέλτια, να αλλάξουν. Και αυτό θα εξαρτηθεί από τη διαφορά που θα βγάλει ο ΣΥΡΙΖΑ την επόμενη μέρα. Από το αν ο ΣΥΡΙΖΑ θα είναι όχι απλά μπροστά, αλλά με μια μεγάλη διαφορά στα ποσοστά», επεσήμανε στην ομιλία του ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής κ. Σωτήρης Μαρτάλης.

po-syriza-proeklogiki-agrinio4

Στη συνέχεια μίλησε ο κ. Χουντής, που κάλεσε τον κόσμο σε συσπείρωση: «Η αλήθεια θα φανεί στις κάλπες. Και είναι σίγουρο ότι στις κάλπες, θα τρίβουν τα μάτια τους! Και στις κάλπες της τοπικής αυτοδιοίκησης και στις κάλπες των ευρωεκλογών. Καλούμε τους Αγρινιώτες και τις Αγρινιώτισσες, τους πολίτες της Ελλάδας, να δώσουν μια απάντηση. Δεν το κρύψαμε ποτέ, ότι σε αυτή τη μάχη δίνουμε μεγάλη πολιτική αξία. Ξέρουμε ότι η απάντηση που θα δοθεί θα είναι πιο αποτελεσματική, αν συνδυάσει αυτό που λέμε: τρεις κάλπες, μια επιλογή. Ο στόχος είναι όμως να αγωνιστούμε μέχρι την τελική  νίκη, μέχρι την πλήρη ήττα των μνημονιακών δυνάμεων. Και αυτή η πλήρης ήττα θα έρθει όταν στηθεί και η τέταρτη κάλπη, αυτή των εθνικών εκλογών».

po-syriza-proeklogiki-agrinio3

Στο τέλος των ομιλιών ο Γραμματέας της Νομαρχιακής μαζί με τον υπ. Περιφερειάρχη κάλεσε στο βήμα όλους τους υποψηφίους του Περιφερειακού ψηφοδελτίου, κλείνοντας τη βραδιά έτσι, με τον κ. Χατζηλάμπρου να τονίζει ότι : «σας δίνουμε την ώθηση με αυτό το τόσο καλό ψηφοδέλτιο και τους εξαιρετικούς υποψηφίους, πρέπει όμως η δική σας ψήφος να μιλήσει ξεκάθαρα».

po-syriza-proeklogiki-agrinio2

 

po-syriza-proeklogiki-agrinio11

po-syriza-proeklogiki-agrinio10

po-syriza-proeklogiki-agrinio8

po-syriza-proeklogiki-agrinio1

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button