Γεγονότα

Τοποθέτηση ραντάρ σε 7 σημεία της ε.ο. Αντιρρίου-Ιωαννίνων

epi-radar2

Στο πλαίσιο της προσπάθειας για την πρόληψη τροχαίων ατυχημάτων, το Υπουργείο Προστάσιας του πολίτη τοποθετεί ραντάρ σε σημεία του Εθνικού Δικτύου.

Στην περιοχή ευθύνης της Τροχαίας Μεσολογγίου έχουν ήδη τοποθετηθεί ραντάρ σε επτά σημεία.


Συγκεκριμένα: Στο 52,600 χιλιόμετρο από Αντίρριο προς Αμφιλοχία (περιοχή Φραγκουλέικα), στο 2ο χιλιόμετρο Αντιρρίου Ιωαννίνων (πριν από τη γέφυρα του Ευήνου), στο 31,15ο χλμ ης Εθνικής Οδού (στο ύψος του πρ. ΤΕΙ Μεσολογγίου), στο 46ο χλμ από Αμφιλοχία προς Αντίρριο, στο 35,800 χλμ από Αμφιλοχία προς Αντίρριο, στο 32ο χλμ από Αμφιλοχία προς Αντίρριο (πριν από τον κόμβο Μεσολογγίου) και στο 22,500 χλμ με κατεύθυνση από Αμφιλοχία προς Αντίρριο.

Σε όλα τα παραπάνω σημεία θα υπάρξει προειδοποιητική πινακίδα ότι γίνεται παρακολούθηση των παραβάσεων  με ηλεκτρονικά μέσα. Τα φίλμ των ραντάρ θα αντικαθιστώνται κάθε εβδομάδα από την τροχαία Μεσολογγίου και μέσω των φωτογραφιών και της αναγνώρισης των πινακίδων, θα καταβάλλονται και τα αντίστοιχα πρόστιμα στους παραβάτες, οι οποίοι θα ειδοποιούνται σε χρονικό διάστημα μεταξύ δύο εβδομάδων έως και ένα μήνα από την ημέρα της παράβασης.

Χορηγούμενη

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
aluxal web banner new logo Τοπική Διαφήμιση
pap tsalafouti cake 1000x563px Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button