ΕξελίξειςΠολιτική

Τοπικές Ομάδες Εργασίας στο "Ποτάμι" Αιτωλοακαρνανίας

po-potami-biblioΤο Ποτάμι Αιτωλοακαρνανίας πραγματοποίησε την  Τετάρτη 15/4 συνάντηση στο Αγρίνιο, προκειμένου να συζητηθούν θέματα πολιτικής επικαιρότητας αλλά και η δημιουργία Τοπικών Ομάδων Εργασίας από εθελοντές του κόμματος όπως για την παιδεία, τις υποδομές την τοπική αυτοδιοίκηση κ.α.

Οι ομάδες αυτές θα ασχολούνται με τοπικά θέματα ενδιαφέροντος αλλά και θα μεταφέρουν τις θέσεις και τις προτάσεις του κόμματος στην τοπική κοινωνία. Για αυτές τις ομάδες θα βγουν νεώτερα δελτία τύπου που θα καλούν τους ενεργούς πολίτες, ανεξαρτήτως κόμματος, να συμμετέχουν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του κόμματος:

“Η συζήτηση επίσης εστιάστηκε στην αντιπολιτευτική στάση του κόμματος η οποία συνοψίζεται από τη φράση «εποικοδομητική αντιπολίτευση». Αυτό σημαίνει ότι το Ποτάμι δεν κάνει στείρα αντιπολίτευση και συμμετέχει ενεργά με ολοκληρωμένες θέσεις και ρεαλιστικές προτάσεις σε όλα τα ζητήματα που απασχολούν το Ελληνικό κοινοβούλιο και ειδικά με τα μεγάλα θέματα που απασχολούν τη χώρα αυτή την περίοδο. Όπου η κυβέρνηση μιλά για μεταρρυθμίσεις και αλλαγές που οδηγούν τη χώρα σε αναπτυξιακή Ευρωπαϊκή πορεία, θα βρίσκει το Ποτάμι σύμμαχο, στην αντίθετη περίπτωση  το Ποτάμι θα ασκεί σκληρή κριτική, με απανωτές ερωτήσεις προς τους αρμόδιους υπουργούς αλλά και με καθημερινές ανακοινώσεις για όλα τα θέματα επικαιρότητας.  

Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, είναι ιδιαίτερα επιτυχημένη στον τρόπο που …. Αντιπολιτεύεται!  Δυσκολεύεται να καταλάβει ότι είναι κυβέρνηση και ως τέτοια, έχει την απόλυτη ευθύνη για το καράβι που λέγεται Ελλάδα και που φαίνεται να κατευθύνεται ολοταχώς προς τα βράχια. Εγκλωβισμένη στην προεκλογική της ρητορεία, συνεχίζει να αναλώνεται σε φτηνά show για μικροκομματική εκμετάλλευση, μόνο και μόνο για να πείσει τον Ελληνικό λαό ότι διαπραγματεύεται.

Σε καμία περίπτωση όμως, δεν μπορεί να πείσει, σοβαρά σκεπτόμενους και ενημερωμένους πολίτες, ότι έχει σχέδιο δράσης για αντιμετώπιση της κρίσης και για πορεία της χώρας σε αναπτυξιακή ευρωπαϊκή κατεύθυνση.

Τέλος, επειδή κυκλοφορούν διάφορα σενάρια περί συμμετοχής του Ποταμιού σε μια κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, με ή χωρίς ΑΝΕΛ , Λαφαζάνη κτλ, το Ποτάμι , ανακοίνωσε πολλές φορές , ότι δεν ενδιαφέρεται για καρέκλες και υπουργεία και ότι δε μπορεί να συμμετέχει σε μια κυβέρνηση λαϊκιστών, με μόνο μέλημα να βολέψει τα δικά της παιδιά. Η χώρα έχει ανάγκη από μια «επαναστατική» κυβέρνηση ρεαλιστών, χωρίς λαϊκιστές, αλλά με ανθρώπους που να γνωρίζουν τα προβλήματα και είναι πρόθυμοι να συμμετέχουν ενεργά για να τα επιλύσουν.”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button